• Cinsellik
  • Güzel bir gece için öneri bekliyorum.

Kelebekkelebek baba sorarsan masyı hazırla içki atıştırmalık falan filan sonra kısa bir elbise yada etek atlına tanga bide topuklu ve abarılmamiş seksi makyaj. TV den güzel bie müzik aç ve kendini kasma devamı gelir🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Kelebekkelebek Güzel bir masa işıkları kapatıp küçük mumlar varya ondan yakabilirsin.Ortam romantik olsun diye😍Sende güzel göğüs dekolteli elbise giyebilirsin güzel bi makyaj unutma gözler ön planda olmalı😉Güzel parfum sıkacaksın.Eşinle yiyip içtikten sonra romantik dansta yapa bilirsiniz😊Sonra elinden tutduğun gibi adamı yatak odasına götüreceksin sonra başlasın ateşli saatler sonrasını kendin biliyorsundur zaten☺️İçkinin dozasını çok kaçırıp bak ha adamı çok yıpratma asdfghjk😁

ZRaporu vodshot varya bayılırım bir tanesi çok güzel yapıyo insanı hem şişirmiyo votka ve enerji yada votka vişne yada votka kola karışımı içki ben sadece bunu içiyorum zaten tek şişenin alkolü yüksek yetiyor oyuzden

Benimki bende öyle düşünüyorum çok heycanlıyım çoook uzun zaman sonra ilk ❤️

Panda hahahahahah adamsın 👌❤️ Çok efsane anlatmıssın sırasıyla takip edicem 😍😍

Panda sağol canım nasılsın özelden yazdım doktora gittin mi bebiş nasıl 🐣

Kelebekkelebek aman yaa bi gununde sersem gecsin nolcakki sanki bebegin varsin uyansin 6 da uzun tut niye tutmuycakmusin uzun zaman sonra ilk diyosun keyfine bak gecenin tadini cikarmaya kapat isiklari yak mumlari guzel bi muzik arkadaslarin dedigi gibi guzel kiyafetler giy zaten gerisi gelir 😊😊

Kelebekkelebek Güzel sofra içkiye uygun atıştırmalıklar arka fonda güzel tonda bir şarkı az sesli👍🏻 Kendinde güzelce hazırlan süslen tatlım😍 zaten içkini içtikden sonra geri kendiliğinden gelir😍 güzel anlar dilerim

ZRaporu İyiyim canım sen nasılsın?Çok şükür bebişde iyi☺️

Panda iyiyim ben de 🙏🏼 sevindim canım doğuma az kaldı 🥳