sinemm665 0442 Sağlam 1 ay bekle canm bence çünkü benimki 1 ay sonra belli olduydu Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
xyzem 0442 ben adetim gelmeden 4 gün önce yapmıştım geciktiği halde nasıl bekliyorsun bu formda bi sabırsız benim galiba ya 😂😂
Eskobar 0442 kız ne ümitleneceksin yap gitsin böyle yaparak daha çok ümitleniyorsun yap iyiysede kötüysede büyütmeden kapat konuyu😂
0442 Eskobar ya boşuna böyle bı umitlenemeye girmek istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için napiyim diyorum belki gecikme olmuştur diye adet olurum diyerek 😂😂
xyzem Eskobar bi kere uyuyamam şimdi uyusam gece 3 te uyanır yapar uyurum eczane diğer şehirde olsa alır gelirim öyleki yani 😂😂 biri de demiş bir ay bekle garanti olsun iki ay daha bekle doğunca daha garanti olur hshshs
Eskobar 0442 haklısında bekleyerek daha çok ümitlenirsin Hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıcakla kucağına alırsın
0442 Bubenimoykumm diğer gebeligimde de böyle gecikme olmuştu evde test yaptım negatif çıkmıştı meğerse hamileymisim ondan kaynaklı aslında 😂
xyzem 0442 olur belki o geç döllenmedir bence yap her gün bir ay sonra yapacam diye düşünürsen daha çok hayal kırıklığına uğrarsın sanki
sinemm665 xyzem Benim 1 Ay bekle dememdeki sebep barsa ve negatif çıkarsa uzulmesın dıye bende kaç tane yaptım çıkmadı 1 ay sonra yaptım ve o zmn çıktı ondan dedım canm herkesın görüş açısı farklı belkı negatıf çıkacak ve üzülecek bunu bılemessın