ctuugba Siyahbeyaz_ benim bebeğim 20 aylık ama halen düzene binmedi adetim 6 7 gün gecikme yaşıyorum her ay
lgrth Siyahbeyaz_ her ay aynı stres ama normal 🙂 gece emzirmeleri prolaktini yükseltiyor o da yumurtlamayı durduruyor adet düzensizliği yapıyor süt korur denen olay buna dayanıyor işte ama her zaman risk var 😂
Siyahbeyaz_ lgrth off bilmiyorum inşallah olurum tez vakitte sende doğum yapmıştın dögün kaç acaba ?? Bu süt korumaya inanıp korunmayanlara hayret ediyorum 😟
lgrth Siyahbeyaz_ 22 nisanda doğum yaptım 21 haziranda birkaç gün lekelenme ile başladı bitti sonraki 29 Temmuz(geçen sene hamile kaldığımda son adet tarihimdi bu arada) ve 3 Eylül(geçen sene gebeliği öğrendiğim tarihti) de oldu hala olmadım bende düzensiz 😅 her ay aynı gerginlik 😅
Siyahbeyaz_ lgrth aaa kız sen daha korkarsın bayağa düzensiz doktora gittin mi hiç Bu arada kullanıcı adımı değiştirevildim şükür 😂🤫
lgrth Siyahbeyaz_ farkettim 😅 gitmeye gerek yok ki bunun için çünkü normal diyip yolluyorlar 😅😅 süt hormonu yüksek olduğu sürece düzensiz olması normal ya
Siyahbeyaz_ lgrth insan yine korkuyor her ne kadar emzirsekte. eşimden şuan öyle nefret ediyorum 😂 psikolojim hiç iyi değil
Biyiklim Siyahbeyaz_ 1 yıl kadar adet olmayanlar var, kendini iyi koruduğunu düşünüyorsan hiç stres yapma yani ben 4 yıl sadece geri çekilme ile korundum stres yapmadım 😄artık hamilelik isteyince 3 ay sonra hamile kaldım stresi bıraktığım ay kaldım hemde 😅stresi bırak bak gör nasıl oluyorsun 😂
Siyahbeyaz_ Biyiklim şuan kahve içiyorum kendime gelmeye çalışıyorum 😂 ya bak bende bir buçuk sene geri çekilme ile korundum bebek istediğim gibi bir ay içinde oldu. O zaman bebek olmadığı için o kdar takmıyordum reglim gecikse bile. Şuan bebeğim var ve hamilelik ve doğumun ne kadar yorucu ve zor olduğunu gördüm doğumdanda çok çok korkuyorum etkisini bende çok kötü bıraktı o yüzden kuruntu yapıyorum herhalde ☹️
Biyiklim Siyahbeyaz_ anlıyorum çok zor hamilelik ve doğum,ama sıkıntı ve stres yapmamak gerek elimizde de olmuyor ama mecbur rahat olcaz
Siyahbeyaz_ Biyiklim evet öyle maalesef. Bu seferde adet olayım atlatayımda diğer aylar stres yapmayacam inşallah 🥲😀
Biyiklim lgrth az kaldı vala 😅7 aylık oldum aralığın ilk haftası ama henüz doğum şeklim belli değil ilki normaldi inşallah buda öyle olur, hamilelik de iyi gitmiyor bacak bel ağrısı var uyuyamıyorum hiç ağrılardan
lgrth Biyiklim çok iyi anlıyorum daha zor günler seni bekliyor 😅isme karar verdiniz mi hazırlık yapıyor musun
Biyiklim lgrth henüz hiç bir şey almadım, beşiği var sadece kızımdan kalan,ali İmran,ali Eymen,zeyd ali, isimlerini düşündüm şimdilik,ali ismini inşallah muhakkak koyacam bizimkiler karışmazsa🙄😄
lgrth Biyiklim ikinci bebelerin kaderi 😀 Ali Bera, Çağan Ali benim düşündüklerimdendi 😅 Civan Ali, Ali Agah, Ömer Ali uyumlu bulduklarımdan yine 😅 ah şu bizimkiler olayı