lgrth Biyiklim daha çok değişir bizim iki bebede doğduktan kaç gün sonra karar verildi karmakarışık oldu 😀 Ali Arasta olabilir @Siyahbeyaz_ dan aklıma geldi şimdi bu da 😅😅 biz bazıları gibi tek isimde doğmadan net bir şekilde karar veremedik 😅
Biyiklim lgrth vala öyle bende belki doğuma kadar başka bir isim çıkar 😂,bizde kızımda doğduktan sonra koyduk dedesi ilk ismi bizde ikinci ismi verdik yanına, genelde bizde doğmadan isim koymuyoruz doğduktan sonra buluyoruz hemen bişiler😅😅
Siyahbeyaz_ lgrth @Biyiklim ben cinsiyeti öğrendiğim gibi bir isime ısındım ve onu koydum kimsw vazgeçiremdi😆😆
Biyiklim Siyahbeyaz_ ali azer de değişik güzel, söylediklerimin hepsini beğenerek seçtim,ama bizimkilere zeyd biraz tuhaf ve zor gelebilir, ama çok güzel bir isim ali ile birleşince
lgrth Biyiklim ismiyle gelir sağlıkla gelir inşallah bizde öncesinde listemizi yapıp her seçeneği değerlendirip kura yoluyla oldu ve benim istediklerim çıktı hep 😂
xyzem Siyahbeyaz_ zeyd ismi bizim okuduğumuz bütün Arapça kitaplarında kölenin ismi bütün örneklerde bizim Ali veli gibi verilen bi örnek yani Arapça da bir köle ismi yerine şanlı bir Türk ismi olmalı diye düşünüyorum
Siyahbeyaz_ lgrth ahaha bizede aynı şekil. Annem Onur olsun diyordu kardeşim Ronaldo olsun diyordu babam Ali Haydar, ablam Rüzgar. Eşimde Miraç. Sonuç Aras oldu 😂😂😂😂😂