hh56 Kızlar herkese selam şimdi ilk kez başıma geliyor hamile değilim korunuyorum siprail ile ama iki gündür böyle sümüksü bı yapıda bişey geliyor ne oluyor anlam veremedim beni aydınlatın hayriniza
xyzem hh56 enfeksiyon akıntı üşütmeye bağlı da olabilir spiralle alakalı da olabilir ben 7 ay direndim baktım olmuyor doktorum çıkarttı senin vücuduna uygun değil demek ki zorlama diye doktora görünmelisin derim
hh56 xyzem bende taktirali 7 ay oldu ilk defa oldu böyle bişey o yüzden merak ettim yoksa bı doktora gitmem lazım demek ki
xyzem firdevskartal enfeksiyon geçmedi her şeyi kullandım artık ağrısı böbreklerime vurmaya başladı kasık ağrısı deli gibi akıntı fitilinden hağın dan tut doktorlar ne yazdıysa hepsini kullandım ama ilişki de de sevemedim eşim her gün diyordu çıkart şunu diye
xyzem firdevskartal sanmıyorum ebe taktı her aleti yeni açtı gördüm yani bir sene dinlendirip tekrar deneyeceğim bakalm
firdevskartal xyzem anladım bilgi için teşekkür ederim. Ağız tadıyla korunamıcaz da 🤣 kondom desek delik çıkar spiral desek bünyeye uymaz ertesi gün hapı olmuş 700 🤣