Selam kızlar benim bir arkadaşım var aslında 3 yıl felan oldu tanışalı ama baya samimiydik. Son dönemlerde baya değişik davranmaya başladı sürekli neden aradım hemen açmadın neden telefonuma anınında dönmedin vs gibi bendende yaşça büyük olduğu için sanırım bilemiyorum hep bir ekstra ilgi bekledi. Haksızlığını asla kabul edemeyen birisi örnek vereyim benimle telefonda konuşurken ay kocam arıyor bekle der şak suratına kapatır saatler sonra döner ama ben müsait değilim sonra arayayım desem surat asar.. herneyse bu beni geçen aradı işten çıkmıştım şarjım çok azdı eve geçince arayayım dedim eve gelince aradım açmadı. Ertesi günü benim doğum günümdü. Bekledim aramasını en kötü yazmasını ama göndermeli wp durumu yapmış hanımefendi. Sonra tekrar aradı beni açtım soğuk soğuk konustum durumu kime yaptın dedim sana yaptım mesaj yerine ulaşmış dedi bi tuhaf oldum. Bu arada söyleniyor ama aradım açmadın felan doğum günümü kutlamak asla yok zaten saat olmuş akşamın 5 i. Herneyse o günde eşimle fena kapıştık gece 3 de kalkmışım işe gitmişim çocuk bacağımda ağlıyor ben seni sonra arayayımmı şuan hiçkimseyle konuşacak halim yok inan dedim vay efendim senmisin bunu diyen arama yazma tamamen kesildi, birde göndermeli durumlar koymaya başladı ağır laflar ama bende durum koydum ona yanıt verdi sen baska arkadaslarınla görüşüyorsun sende herkes gibisin şaşırmamak lazım ben cocuklarıma rağmen seni öncelğim yaptım şöyle böyle destanlar sıralıyor o kadar çevreme rağmen seni ilk sıraya koydum felan dedi baya bozuldum bu laflara ama hiiç belli etmedim sadece dedimki herkes gibi olan bu insanın numarasını sil hayatından cıkar ve hiç tanımamış gibi devam et lütfen dedim sildim numarasını. Kadın istiyor ki işyerinde bile arkadaşım olmasın sadece kendisiyle görüşeyim böyle bir dünya var mı? Dünden beride hala göndermeli ağır durumlar yapıyor ortak arkadasımız var güya istiyorki benim kulağıma gelsin. Ben ne yapayım şimdi kırgınlığım kızgınlığım içimde dağ oldu resmen