perimasali802_ suprizyumurta evet maalesef başınida ben çekiyorum gibi 😂 Yeni postuma dönüyorum bakıyorum 4 kişi var yazik günah 😂
Biyiklim perimasali802_ ben şuan iyi değilim 7 aylık oldum sabah şiddetli karın ağrısı ile uyandım çok zor geçiyor hamileliğim ☹️
Bubenimoykumm perimasali802_ selam periciğim 😎 Biz geçtik o evreleri benim kızım 5.sınıf oldu tabi büyürken dertler de büyüyor haberin olsun 😁🤣
perimasali802_ Bubenimoykumm dertsiz bir dünya yok maalesef rabbim dertlerini göstermesin 🫂🤲 1 sınıf nasil zorr ay 😩
suprizyumurta perimasali802_ bak mesela en son 10 ekimde girmişim ayyy noluyo noluyor hayat enerjim gitti bitti baciko kocamla da aram kötü soğuttu kendinden sagolsin yine bosansam ayrı dert bosanmasam ayrı ömür boyu çekilmez çile
Bubenimoykumm perimasali802_ bize tecrübeli öğretmenimiz bir söz verdi dedi ki 24kasımda okuyacak bu çocuklar dediğini yaptı yani 2 ay sıkıcan dişini zorluk orda
perimasali802_ Bubenimoykumm haklısın canım Ama bazen yetemiyorum sanki bilmiyorum okulu seviyo ödevlerini de istese Varya hemen kapan bir çocuk ama bazen de yapmıyor kızıyor bağırıyor
Bubenimoykumm perimasali802_ Çünkü bilmediği birşey hemen olsun istiyoruz. Biz anlıyoruz o anlamıyor 😁şık boğaz ediyoruz sabır gerek bol ca
perimasali802_ suprizyumurta Allah yardımcın olsun canım çözülecek gibi ise konuşun Kendimize bile söylemedikleeimiz olabilir bazen 🪷