Bubenimoykumm aysglhale şuanki aklım olsa okuduğum bölümü okumazdım hayalimde edebiyat okumak vardı.. Evlendim çocuklarımın anası oldum sonuç olarak çok fazla çalışma hayatım olmadı. Dünyaya yine gelsem yine kocam derim. 🙈 Hayal değil duam sağlıklı afiyetle mutlu bir ömür sürmek 🥰
aysglhale Bubenimoykumm yaaa allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah kocamda kocam diyorsun sendee😀
kaardelenn belengaz23 O kadar zor bir durum ki aslında. Kocaman heveslerle evleniyorsun, mutlu etmeye çalışıyorsun ama bir bakıyorsun değmemiş hiç bir şeye. O yüzden boşanıp da mutlu olacağınıza çok çok eminim. Allah herkesin yuvasına huzur versin.
aysglhale Eskobar yok anam kız kına geldi bahçe müstakil evmiş bahceymiş bn şehrin ortasından apartman istiyorum çarşı pazar mağaza gezeyim hahahaha 😀
belengaz23 aysglhale iki çocuğum var.yaşamadığım bi herhalde yatakta basmak kaldı onu da yakında görürüm inşallah artıkın başka aklıma gelebilecek her boku yaşadım gördüm bu yaşta 6 yıldır da evliyim
aysglhale belengaz23 bu yaşa tekrar gelmeceksın bir kere yaşayacaksın neden haddini bildir miyorsun kurtulmaya baksana 😞
belengaz23 aysglhale valla doğruyu söylemek gerekirse böyle devam edecek sanırım ama canımda çok istiyorum ayrılmayı çünkü çok düşüncesiz anlayışsız biri zayıf noktamı biliyor ve beni hep ordan vuruyo