syleyememm 2021 Mart (4)dogumlu oglum ve 2022 Aralık (3)dogumlu kızım gece ciş yapıyorlar hala neden olabilir gece bazen kaldırıım o zaman sabaha karsı gene yapıyolar uyanabılırsem kalkıyorum
Mommy12 syleyememm benim de 3,5 yaşında oğlum. Uyumadan 2 saat önce sıvı alımını kesin diyorlar, öyle de yapıyorum. Ama yine de en az 3 kez kaldırıyorum. Bez bağladım 2 kez ağladı istemiyorum diye. Mecbur uyandırıyorum yoksa yatağa yapıyor.
_blondie syleyememm benimde oğlum 18 ekimde 4 yaşına girecek 1 ay oldu tuvalete çıkalı ilk zamanlar geceleri bağlıyordum ama istemiyordu. Geceleri uyandırıyorum 2 defa yatağa yaptı yaptığı saatlere dikkat ettim o saatlerde kaldırıyorum tuvalete çoğu zaman uykuda sinirleniyor bağırıyor gidiyorum çişin mi geldi diye soruyorum evet diyor hemen çişe gidiyoruz çişi geldiği zaman uykuda bağırıyor sinirleniyor. Gece 2 defa kaldırıyorum tuvalete
_blondie syleyememm bazen uykularından kalkmak istemiyorlar canım sen saat kur ona göre uyandır zamanla alışırlar. Oğlumda öyle sinirleniyor bağırıyor ama asla kalkmıyor sesini duymasam gitmesem işer yatağa ben duyduğum gibi koşuyorum hemen