5 yıllık evliyiz, yakın bir kadın arkadaşı var evli. İş arkadaşı. Rahatsız olduğum şeyler oldu, her seferinde inkar etti. Beni suçladı. Manipülasyon yaptı. O kadar çok şey yaşadım ki, ne ispat edebiliyordum, ne yok öyle bir şey diyebiliyordum. Şüphe beni yedi bitirdi, iyi kötü bir şey duymak istiyirdum artık, bilirsen rahat ederim, hzuur bulurum artık diyordum. Bir süredir eve ses kayıt cihazı koydum eve. En son ben yokken kadının kız arkadaşıyla konuşmuş. İşte acele ediyor diyor kadın için, eşinin ismi geçiyor kadibin,. Sonra eşim onu nasıl beğendiğini, bayildigimi, sevdiğimi biliyorsun gibi şeyler söylüyor kadın için. Rahat ederim aldattığını bilirsem, nasıl bir pislik olduğunu da bilir tekmeyi basarım diyordum. Ama hiç de huzur bulmadım. Çok ofkeliyim hem çok kırgınım. Çok kötüyüm. 4 yıldır diyor ses kaydında. 4 yıldır benim şüphelendigim ne varsa doğruymuş. Canım çok yanıyor. Çok beddua ediyorum. Benim şu konuda yardıma ihtiyacım var, kayıt çok cizirtilu ve arka planda çok ses var, okul sesi vb. Oblari nasıl temizleyebilirim, anlayan var mı, hepsini duymak istiyorum, kimden yardım isteyebilirim ya da, bu işi kim yapıyor parayla vb yapan var midir