benbu Benbenimsenkimsin 🫣deneme amaçlı almıştım eşim yapıyor aslında ama eşim dudağımdayken bu da şeyimde olsun diye de ama eşim sinirlendi zar zor ikna ettim 🫣ay yemin ederim utandım
Bubenimoykumm benbu herşey hızlı gelişiyor ya hani eşin gelince bunu fırlatıyomu orayı anlamadım dudak kısmı bitince ahahhshsh 🫢🤣
Meraktan firdevskartal 😄😄boş bulundum şaşkınlığı üstünden saniyelik atıp link istemek divasın sen varya😁 benbu oyuncaktan hiç bişey anlamadım vakum gibi duruyor kabartıyor mu çekiyor mu nasıl yapıyo😄anlat anlat ıcıgını cıncıgını🤣
benbu firdevskartal prenses37 kurabiyevarsimitvar Meraktan Ay kızlar başıma iş açmayın sonra amaa 🤣🤣vakumluyor da emcüklüyor da puhahwhshs 🤣🤣
Meraktan benbu 😄😄tövbe yarabbim kız deforme olur emcükletme vakumladıkça tövbe yarabbim 🤣sus başına ne gelicek sadece arada hatırlarız güleriz 😄sen zevk almana bak 🤭
benbu kurabiyevarsimitvar 😂🫣Amazon’dan aldım ben yurt dışındayım Türkiye fiyatı nedir vallahi bilgimm yok
benbu firdevskartal 😏ama bunu adamla yapıcın ki zevkten deliresin 🫣bunu şeyine tutacak eşin bir yandan da göğsünü emecek 😂benim göğüsler süt dolu puahhahshhshsh