Benbenimsenkimsin Bubenimoykumm tanımadığım yabancı bir adam sonuçta ve her şey olabilirdi de yani Allah korusun
kurabiyevarsimitvar Benbenimsenkimsin asansöre binmekle nasıl iftira atabilir ki sürekli tek denk gelebiliyoruz karşı cinsle ya da ben olayı anlamadım çok uykum varda🙇🏻♀️😣
Benbenimsenkimsin kurabiyevarsimitvar Ben bi kurtlandim o adama guvenmedigim için eşim de diyor ki yanlış yapmışsın birdaha yapmassin dedi sadece :)
firdevskartal Benbenimsenkimsin adam iftira atcak olsa senden izin istemez. Sen yine de söyleme şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma
Benbenimsenkimsin firdevskartal söyledim valla aşkım böyle böyle oldu diye birdaha öyle olursa merdivenle cik bosver diyor haklı da :)
firdevskartal Benbenimsenkimsin peki eşin karşı cinsle asansöre binse o merdivenden çıkcak mı? Allsh yapmayın şu erkekleri
Benbenimsenkimsin firdevskartal kendisinin yapmadığını nerden biliyorsunuz ? Tanıyor musunuz kendisini ?
aslanmom Benbenimsenkimsin bunlardan aklınızda kalacağına keşke binmeseydiniz evet kimseye güven olmuyor ama ben binmezdim
Benbenimsenkimsin aslanmom anlık gelişti zaten başıma böyle bişey gelmemisti daha önce bidahakine dikkat ederim
Benbenimsenkimsin @“firdevskartal”#p1484937kendisi de bana dediği gibi yapiyorr tanıyorum kocami dikkat eder böyle şeylere