Siyahbeyaz_ Kızlar akşam 8 de test yaptım bekledim bekledim hiç bişey çıkmadı test geçersiz sandım öyle bıraktım belki yine bişey çıksr diye atmadım iki üç saat son negatif çıktı doğru mudur acaba? Biraz inandım çünkü gebeliğimde test yaptığımda bir çizgi çıkmıştı testi bırakıp uyumuştum sabah kaltığımda diğee çizgide çok net belliydı sonra gidip kan vermiştim gebeliğimi öğrenmiştim. Son postumu bilenler gebelik istemiyorum yani 6 aylık bebeğim var günlerim çok geçtiği için yaptım. Umarım yine değilimdir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Korunma olarakta prezervatif ve geri çekilme olarak..
Siyahbeyaz_ 2cocuk1bebek bir test daha yapacam. Bu başta hiç çizgi göstermedi bayağa sonra göstermesi normal mi
piyangobileti Siyahbeyaz_ dakikalar ya da saatler geçtikten sonra çıkan sonuç geçerli değil ilk 5 dakikada belli oluyor zaten muhtemelen yanlış yaptığınız için öyle oldu
2cocuk1bebek Siyahbeyaz_ normal bence bozuk oluyor bazı testler Ama en iyisi kan vermek Akılında soru işareti kalmaz
Siyahbeyaz_ piyangobileti ama gebeliğimde kaç saat sonra çıkmıştı pozitif olarak ve kan verdiğimdede pozitifti
Siyahbeyaz_ piyangobileti 2cocuk1bebek limonn Deleted20 sinemm665 Yaptım kızlar ikinci yine hiçbişey çıkmadı tuhaf son yaptığım tek çizgi
Siyahbeyaz_ 2cocuk1bebek aslında ilk çok az idrar yaptım zorladım yani idrar gelmiyordu hiç bişey çıkmayınca çok sıkıştığım zaman tekrar ıslattım yani ilki çok az diye kontrol yerine sıvı gitmemiş olabilir mi ? Yapılan test tekrar yapılmaması lazım ama ıslanmamıştır diye bir iki saat sonra tekrar yaptım
Siyahbeyaz_ limonn idrar gelmiyorda çok az yaptım kontrol noktasına gitmemiş olabilir mi acaba ?Öyle düşündük iki saat sonra çok sıkışınca iyice ıslattım sonra böyle çıkmış
Deleted20 Siyahbeyaz_ canım sende pcos var mı o adet düzensizliği yapar büyük ihtimalle de hava değişimi stresten adetin gecikti
Siyahbeyaz_ limonn kuzum hep düzensizdi doğumdan buyana. En son 27 Ağustosta regl oldum. Düzensizliğe göre takvimde 4 Ekimde regl olmam gerekiyordu 7 günüm geçmişti yani
Siyahbeyaz_ 2cocuk1bebek ikinci test başta bişey çıkmadı ama bayağ sonra negatif çıktı. Pembe olan üçüncüydü o tek çizgi çıktı hemen negatif kaldı
lgrth Siyahbeyaz_ 😂😂okuyorumda başım kalabalık anlamıyorum cevap verecek vakit olmuyor ya hamile değilsin emzirme dolayı böyle gecikiyorsun doktora gitsen de normal diyecek 😂