aysegokce Merhaba kızlar dün gece eşimle ilişkiye girdik ve kondom yırtılmış. O an gidip hemen yıkadım ama tam da yumurtlama zamanının en yüksek günüymüş. Tek ilişkiyle hamile kalma ihtimalim var mı kafayı yicem. 2 çocuğum var zaten 😭
Benbenimsenkimsin aysegokce ertesi gün hapı alsaydın canım…kondom nasıl yirtilmis ya sert mi yapıyorsunuz ya da markası ne?
sinemm665 aysegokce Valla canm bı keresinde bizdede aynısı oldu yırtılmış hatta bı parçası içimde kalmış ayıptır söylemesi eşim direk gitti hap aldı geldi yuttum bişey olmadı ama ben bebeğime ilk kotunmasiz ilişkide hamile kalddim korkutmak istemem ama düzenli ise adetlerin sorunhn yoksa kalabilirsin
Siyahbeyaz_ aysegokce canım ertesi gün hapı alabilirsin yüksekmiş gebe kalma ihtimalin. Bizde planlı gebelik olunca takvime göre yumurtlama gününde bir kere tek korumasız ilişki yaptık artık korumakı gitti çünkğ tiksiniyordum sonra hamile kaldım
aysegokce Benbenimsenkimsin birazdan gidip alacak eşim ertesi gün hapını umarım işe yarar. Sert yapmıyoruz ama kuruydum ben başta zorladık belki de o an oldu
aysegokce limonn ilişkiden tam 14 saat sonra Ella kullandım artık işim Allah’a kaldı ☺cvplarınız için tesekkür ediyorum