Canlar ben kaynanam ile yaşıyorum. Kaynanam ev işine yardım etmez oldu ben söylersem yapıyor yoksa yok hele bi koltuk var televizyonun tam karşısında ayaklarını uzatıp eline telefonu alıyor ya kafayı yiyorum yav ev işini sen gör demiyorum yardım et birlikte bitirelim birlikte oturup keyif yapalım sohbet edelim ama yok gece zaten çocuk sürekli uyanıyor gündüz çocukla uğraş yemek yap ortalığı topla süpür bizim ev bi de sobalı öyle rahat temizlik de yapamıyorum çoğu işi çocuğun uyumasını bekliyorum tek bırakamıyorum oturma odasında aklım kalıyor diğer taraflar soğuk kaynanam önceden çocuğa bakardı bakmak zorunda değil ama şimdi bakmıyor bari temizliğe yardım et Allah’tan kocamın gözü görüyor olanları da kaynanama sürekli laf sokuyor kadın geldiğinden beri ev işini iyi saldın çakıyon götünü koltuğa kalktığın yok diye ciddi ciddi tartışıyor o da öyle davranmasa çekemiycem ben şimdi ne yapmalıyım bu kadının da yardım etmesi için yav bulaşık yıkamaz bi koltuk örtüsünü bile düzeltmez oldu 2 ay önce memlekete gittik kadın hala valizini boşaltmamış yeminle çüreyecek koltukta
Şeytan diyor ki çak sende götünü otur oğlunla vakit geçir keyfine bak götürsün evi bok bakalım o zaman ne yapacak o zaman da kocam hep arkamda asla kaynanama laf söyletmez lafını vurur yüzüne kocama da evi pis görmesin istiyorum gelince yemeği önünde olsun istiyorum ama bi yandan da bu kadın artık koltuktan kalksın bi işin ucundan tutsun istiyorum