Selam kizlar cok kötüyüm konuyu olabildigince yazmaya calisacagim lutfen tarafsiz bacilar olarak bana bir akil verin, simdi benim 2 yakin arkadasim var x Arkadasimin 10 senelik evliligi bitti kocasi aldattigi icin, ve diyer 3 ncu arkadasimizda hep bu sureclerin icindeydi x arkadasimizin cektiklerini neler yasadigini, ve bir sure sonra bu 3ncu arkadas biri ile tanismis ve bu nasil bir tesadufse o tanistigi kiside x arkadasimizin kayniymis, biz sok olduk ve bunlar isi ciddiye bindirdi nisanlandi,bu arkadasimiz sahit oldugu herseye ragman o adamla nisanlandi, x arkadasimi heryerden sildi,muhabbeti kesti, simdi gelelim asil konuya bnde arada kaldim ikiside cocukluk arkadasim ikisinide seviyorum, neyse bu 3ncu arkadasin kocasi olacak pislik benden haz almiyor cunku abisinin ex karisinin yakin arkadasiyim ve ayni zamanda karisinin, umurumda deyildi arkadasimla disarda gorusuyorduk evine gitmem,neyse bu instadan eski yengesine x arkadasima msj atmis,bu kadin hep senin yasadigin olaylari anlatiyor benim karimi dolduruyor mikrop kadin ona soyle ayagini denk alsin ben kapisina dayanirim fln , arkadasimda dun bana yazdi durumu anlatti boyle bir msj aldigini ve ekran resimlerini bana atti sok oldum mikrom daha ne argo kelimeler kullanmis orda arkadasim kendince cvp verip kapatmis konuyu,bunlar evlendigi gunden beri evlilikleri sorunlu ve bn 3ncu kisinin annesi ile bile sorunlu evden kovmus bu adam, yani bastan sona sorunlu olan evliligine sebeb benmisim,3ncu arkadasima yazdim hesap sordum oda ses kaydi almis kocasiyla konusurkenn hesap sormus neden boyle bir msj attin eski yengene arkadasimin ne sucu vr ses kaydini yolladi adamin azindan bir kelime bile cikmiyor bizim sorunlarimiz ailen annen gorumceler benim huzurumu bozan ,ve ben kavga esnasinda abinde yengene sunu yapri bunu yapti fln diyince arkadasim bence adam otomatikmen ben laf taşıyorum diye dusunuyor,halbuki karisi o zamanlar x arkadasimla gorusuyordu kizin neler cektigini kizdan duydu benden deyil ,ama bnde arkadasimla bagimi dun kopardim, cunku hic alakam olmayan bir konuyla adam bana dunyanin hakaretini saymis ve resmen tehtitler savurmus,adam kapima dayanir,yada kafaya takmis beni cok fena sokakta gorse birsey yapsa kesinlikle kendi yuvam ve kendi can sagligim icin ben senden uzak gidiyorum dedim,tek sucum ex yengesinin en yakin arkadasi olmak,beni kurban ettiler, simdi size sorum benim yerimde olsaydini sizde arkadasinizi hayatinizdan cikarirmiydiniz? Cok üzgünüm Cünkü Allah sahidim iyilikten başka birseyim dokunmadi benim:((