Eskobar ardle hemen çıktıysa buna kuruma çizgisi denmez Bazı testler yanıltadabiliyor en güveniliri o pembe olanlar beni hiç yanıltmadı😂
ardle lgrth oyle mi diyorsun ya ama benim her reglden onceki gibi agrıyor cok fazla veya az degil son zamanlarda hep böyle birde ben agır spor yapıyorum dar giydim herseyi yaptım varsa da bisey olmamıstır insallah ya
lgrth ardle hayırlısı olsun bakalım olacağı varsa ne yapsan da olur endişelenme ben ikinci detoks ve ağır spor dönemindeydim ona rağmen tutundu tatlış kızım birtanem iyiki gelmiş eridim şuan 🥲 ardle olabilir de olmayabilir de hadi bakalım 😂
ardle lgrth ben istemeden verdim iştahsızlık yasadım hastalandım diye büyük ihtimal birde spor yapıyorum cok degil yani sana yazarken aklıma geldi belki de hastaydım diye gecikti😂
_blondie ardle Bu tür marka testlere güvenme canım hepsi yanıltmaca çıkıyor yani çoğu istiyor musun bebek bilemem ama Allah gönlüne göre versin inşallah. Yengeminde gecikmesi olmuştu bu testlerden yapmıştı oda aynı şekilde böyle silik çizgi çıktı tabi o bebek istemiyordu sonra sağlık ocağına gitti orda test yaptıklarında tek çizgi çıkmış daha sonra hasta oldu zaten bu testler yanıltıyor 2 gün bekle tekrar denersin
ardle _blondie Bencede oyle baska test yapmıstım aynı gün aksam onda çizgi görmedim yanılma olabilir biraz daha beklicem cünkü böyle heyecandan reglim gecikiyor olabilir
ardle Eskobar başka testle aynı gün akşam denemiştim ama bisey gormedm bekliyorum bakalım artık kafaya takmicam cünkü taktıkca regl gecikicek bisey yoksa bile
ardle Bubenimoykumm kız yok olmamın nedeni cocuk degil ki biz korunuyoruz böyle bir plan istek amac hic yoktu
ardle Eskobar aynı gün size dedim ya tekrar yaptm bisey gormedim diye🥲 biraz beklicem pazartesi tekrar test yapıcam baktım yine silik doktora gidicem belki o zamana kadar regl olurum
ardle lgrth suan yapmıyorm en son o gece aksam yaptm 2 gün beklicem pazartesi yine yaparım yoksa kafayı yicem bunaldım
kurabiyevarsimitvar Yeni test yapınca haber ett😁💝 ben inanamadığım için 4 tane ard arda yapmıştım xpwöqsşğwqldö
ardle kurabiyevarsimitvar cıksa net bende yaparım da benimki silik gibi işte belirsiz o bizi yıpratıyor😂