Benbilirim 5 yıllık evliyim evlendiğim günden beri her pazar amcası gil kaynanam gil hep toplaşır otururlar bir pazar oturmasalar kesin başka bigün çağırırlar zorla getirtirler bizi gelmeyince elli kez ararlar . Eş tarafının tüm erkekleri babası amcası dedesi aşşşırı dedikoducu laf sokan hiç birşeyi beğenmeyen insanlar gelin diye sürekli beni hizmet ettirir beğenemz laf sokarlar eşime sürekli kaynana gitme gelin annesine fazla gönderilmez öyle tek başına tatile gidilmez (eşimle bi kez balayına gititk başka hiç gitmedik) hep beraber gidilir çok gezilmez vs vs diye sürekli laf sokarlar aklını çelerler hemde yanımda. Kayınbabam son zamanlarda düzeldi ama amcası öyle irret bi adamki annem ameliyat oldu benden başka kimsesi yok bi yaşlı anneannem var bir kaç kez üst üste gittim diye geçen pazar onlara gittiğimzde eşime hemen o kadar gidilmez diye laf söyledi bende saygısızlık yapmamak için yıllarca hep sustum sürekli bana geldiklerinde mükemmel bir masa beklediler tek başıma küçük çocuğumla çabaladım durdum memnun edebilmek için kayınbalidem görümcem yenge dahil bir çatalı alıp koymadılar bende bunlar yüzünden hep eşimle tartıştım görüşmek istemiyorum benim psikolojim çok etkileniyor mutsuz oluyorum kafama takıp hep stres oluyorum dedim ama eşim onlarda ailem diye hep görüşmek istedi zorla götürürdü defalarca . bu pazarda biz arkadaşlarımıza oturmaya gidecektik amcası aradıki etmi yaptırın butmu yaptırın yaptırda geline yiyek diye eşimde biz davetliyiz diyince eşşek kadar adamdaki tripleri bi görün telefonu suratımıza kapadı bir sürü saymış arkamdan eşimde gitti sizle görüşmek istemiyor kıza sürekli laf soktunuz söylediniz oda sizi istemiyor demiş aman neler söylemişler arkamdan hiç bişeyden memnun olmuyormuşum ben kötüymüşüm bide amcanın yanında eşimin babannesi kalıyor kanser hastası biz arkadaşa gideceğiz diyip kabul etmediğimz için ben saygısız olmuşum babanneyi nasıl kabul etmezmişim ben kötü bir insanmışım. Kayınvalideme açık açık söyledim beni onlarla görüştürmeyin amcayı sevmiyorum hatta nefret ediyorum benim eşimle aramı bozuyor evliliğimi kötüye götürüyor dedim şimdi kayınbabam amca babanne dede tüm sülale bana cephe aldı eşim benim tarafımda ama bir süre sonra bu patlak verirmi ne yapmam lazım eşimin hatrına konuşmayı sürdürmelimiyim onlarla yoksa kendi psikolojimi evliliğimi düşünüp resti çekmeye devam mı etmeliyim içim içimi yiyor
benimadimcurulay Benbilirim allahım kayınvaliden kayınpederin bitti amca derdin mi var ya??? Şaka gibi yaşadıkların. Eşin inşallah saf değiştirmez
perimasali802_ Benbilirim eşini bilmem ama sen iyi yaptın senin huzurun sağlığın önemli hep beraber yapilsa tamam ama hep seni kullanmaları yazik değilmi sana bırak neyi düşünüyorlarsa düşünsünler sen kendini biliyorsan yeter eşinde gitmek istiyorsa gitsin yanlarina eğlensin madem ailesi çok seviyorsa onu hiç karşıma eşine sen uzak dur madem bir lafinla kötü sensin birak ne halleri varsa görsünler
ooopitipiti Benbilirim Tabi ki tüm ilişiğini kes. Neden millet için kendinizi bu kadar paralıyorsunuz? Üstelik değmez, hatır gönül bilmez, sömürücü ve cahil insanlar için.. Çok bile katlanmış, taviz vermişsiniz. Ben eşimi de göndermezdim öyle bir ortama.
Benbilirim Daha bir çok olay var uzun olsun diye anlatmadım ama kaynım boşandı bu boşanma %50 başka sebeplerdense %50 amcanın lafı sözü yüzünden çok çok olaylar var ama çok uzun
ctuugba Benbilirim ya canım çok pardon ama amca kim oluyor ki aile üzerinde bu kadar etkisi var herkes kapının dışında kalsın sen eşinle olan mutluluğuna odaklan 100 kere yaparsın 1 kere yapmayınca en kötü sen olursun o yüzden en iyisi yapmayıp kötü olmak
Benbilirim benimadimcurulay evettt kayınvalidem hiç karışmaz kayınbabam eskiden kötüydü yeni yeni duruldu ama amcası hiç durmuyor millet kaynanadan çeker ben amcadan inşallah değişmez
benimadimcurulay Benbilirim valla bacım kendine edersin eğer görüşmeye devam edersen. Kafayı yedirtirler bana sorarsan. Sen kocanı tatlı tatlı işle değişmesin bari
Eskobar Benbilirim size zorla gelirlerse yemeği tuzlu yap ama böyle baya şap gibi Utanmayıp bıkmayıp tekrar tekrar gelirlerse başka bahanelerle evinde yemek falan verme hatta su bile istese evde su kalmamış falan de yüzlerine gül mesafeni koy Ah bu amcalar yokmu annem amcama şeytan gazi diyor ismi gazi😂😂
Benbilirim perimasali802_ çok haklısın bende öyle düşünüyorum gitmek istiyorsa gitsin ama umarım ilerde onunda aklını çelip bana ve benim anneme vs düşman etmezler…
perimasali802_ Benbilirim onun akli ona yeter sen karışma sadece soyle istemediğini senin ailen sana karsimiyorum de çekil Zaten eşin akıllı biri ise art niyetli olduklarını hemen anlar oda zamanla mesafe koyar
Benbilirim ooopitipiti evet ben sandım ki iyi olunca susunca eşimle aramız daha iyi olur sandım yanılmışım hep kendimden vermişim mental sağlığımdan kaybettim
hh56 Benbilirim uzak durmaya devam et eşinin aklı varsa öncelik sizi tutar yani ne kadar ailesi olursa olsun gece o yastığa seninle baş koyuyor o yüzden görüşmemen daha iyi boş ver ne halleri varsa görsünler kendini sıkıntıya sokma bence
Eskobar Benbilirim kız saçmalama istediğin fırsat ayağına gelmiş ayrıca eşimde sana hak veriyor sınırını koy hır gür yapmadan kimseye bir laf deme eşini tek gönder illa gidilecekse hizmetçi lazım onlara hizmetçi olmasa bu kadar buluşmazlar bile işi gücü kim yapcak götür getiri😂😂😂
Meraktan 🤣yemegine müsil koy konuşmaya fırsatı olmasın rahat edemeyip erken kalkar 🤣🤣kendini ezdirme aman bu evlilik sade senin degil eşinde rahatsız oldugun şeyi yaptırmasın yok illa zorlarsa sende çok hizmet etme nasılsa beğenmiyor nasılsa kötüsün onlara göre iyi olmak için çabalama
Bubenimoykumm Meraktan bu gelin ne beceriksiz desinler elinden daha su da istemezler 😁 Kahve yap köpüğü ne tükür
Oluyorumanlasana Benbilirim Allah’ım şöyle postlar gördükçe koca tarafından bir kaynana bir kayınbaba tanıyor onlarla görüşüyorum diye nasıl mutlu oluyorum eşimin 3 tane amcası var adları var kendiler yok hic gitmedik görüşmüyoruz şükür sizde görüşmeyin kafanız rahat etsin