perimasali802_ Benbilirim onun akli ona yeter sen karışma sadece soyle istemediğini senin ailen sana karsimiyorum de çekil Zaten eşin akıllı biri ise art niyetli olduklarını hemen anlar oda zamanla mesafe koyar
ooopitipiti Benbilirim Tabi ki tüm ilişiğini kes. Neden millet için kendinizi bu kadar paralıyorsunuz? Üstelik değmez, hatır gönül bilmez, sömürücü ve cahil insanlar için.. Çok bile katlanmış, taviz vermişsiniz. Ben eşimi de göndermezdim öyle bir ortama.
Benbilirim ooopitipiti evet ben sandım ki iyi olunca susunca eşimle aramız daha iyi olur sandım yanılmışım hep kendimden vermişim mental sağlığımdan kaybettim
hh56 Benbilirim uzak durmaya devam et eşinin aklı varsa öncelik sizi tutar yani ne kadar ailesi olursa olsun gece o yastığa seninle baş koyuyor o yüzden görüşmemen daha iyi boş ver ne halleri varsa görsünler kendini sıkıntıya sokma bence
benimadimcurulay Benbilirim valla bacım kendine edersin eğer görüşmeye devam edersen. Kafayı yedirtirler bana sorarsan. Sen kocanı tatlı tatlı işle değişmesin bari
Eskobar Benbilirim kız saçmalama istediğin fırsat ayağına gelmiş ayrıca eşimde sana hak veriyor sınırını koy hır gür yapmadan kimseye bir laf deme eşini tek gönder illa gidilecekse hizmetçi lazım onlara hizmetçi olmasa bu kadar buluşmazlar bile işi gücü kim yapcak götür getiri😂😂😂
Eskobar Benbilirim size zorla gelirlerse yemeği tuzlu yap ama böyle baya şap gibi Utanmayıp bıkmayıp tekrar tekrar gelirlerse başka bahanelerle evinde yemek falan verme hatta su bile istese evde su kalmamış falan de yüzlerine gül mesafeni koy Ah bu amcalar yokmu annem amcama şeytan gazi diyor ismi gazi😂😂
Meraktan 🤣yemegine müsil koy konuşmaya fırsatı olmasın rahat edemeyip erken kalkar 🤣🤣kendini ezdirme aman bu evlilik sade senin degil eşinde rahatsız oldugun şeyi yaptırmasın yok illa zorlarsa sende çok hizmet etme nasılsa beğenmiyor nasılsa kötüsün onlara göre iyi olmak için çabalama
Bubenimoykumm Meraktan bu gelin ne beceriksiz desinler elinden daha su da istemezler 😁 Kahve yap köpüğü ne tükür
Oluyorumanlasana Benbilirim Allah’ım şöyle postlar gördükçe koca tarafından bir kaynana bir kayınbaba tanıyor onlarla görüşüyorum diye nasıl mutlu oluyorum eşimin 3 tane amcası var adları var kendiler yok hic gitmedik görüşmüyoruz şükür sizde görüşmeyin kafanız rahat etsin
ctuugba Benbilirim ya canım çok pardon ama amca kim oluyor ki aile üzerinde bu kadar etkisi var herkes kapının dışında kalsın sen eşinle olan mutluluğuna odaklan 100 kere yaparsın 1 kere yapmayınca en kötü sen olursun o yüzden en iyisi yapmayıp kötü olmak
Meraktan Bubenimoykumm 🤣müshil alamıyorsa bol zeytin yaglı yap oda bagırsak bozuyor alışkın olmayana 😄fikirler bitmez yeterki baş kaldırmaya gönlü olsun evimden kovmuş insanım 🤣
tursu Benbilirim Görüşme asla evliliğiniz boyle daha sağlıklı olur gerçekten denk gelirseniz konus onun dışında o ne be gotle don gibi hep birlikte mi yapacaklarmış her şeyi bosver en iyisini yapmışsın esinde arkandaysa mis gibi olur