Sutlucikolati Kızlar rayka kumru bi videoda vajina hissiz bir organ demişti son zamanlarda bende pek zevk alamıyorum yani eşimin git-gel yaptığını hissetmiyorum bundan mi kaynaklı yoksa Sizde de öyle mi?
Eskobar Sutlucikolati hissiz bir organ olsaydı doğum yırtıklarının acısını dibine kadar yaşamazdık Hissiz bir vajina ne demek yaa kesinlikle katılmıyorum hissiz olsaydı orgazm diye bişey olmazdı ve orgazm esnasında vücuda yayılan o garip şeyin de ne olduğunu epeyce araştırmamız gerekirdi
Eskobar Sutlucikolati nasıl hissetmiyorsun mesela aşırı ıslaklıktanmı yoksa genişliktenmi sebebe inmek gerek ama yinede hissetmemek gibi bir durum olacağını düşünmüyorum
Sutlucikolati Eskobar duyduğumda bende şaşırdım zaten kendisi de doğum yapmamış bildiğim kadarıyla ondan böyle ezbere konuşuyordur belki bende düşündüklerini düşündüm ama okulunu okumuş kadın bi yerde 😅🤣🤣
Sutlucikolati Eskobar ıslaklık ya da kurulukla ilgisi yok islkta olsa kuru da olsa aynı sanirim genislikten doğumdan önce yoktu çünkü
Sutlucikolati Bubenimoykumm bunu sormak istedim de işte 🤣 instagramdan mesaj aticam görürse cevap verir 🤣
Oluyorumanlasana Eskobar hamileliğin son haftalarında su yorumu görmek… 😂 Allah’tan sezaryen de ne ses var ne his tabi anestezi etkisi geçince kafada otomatikman brandayı muşambayı yırttılar çalıyor
Siyahbeyaz_ Eskobar çok iyiymiş o zaman bende çok oldu hala travma olarak kaldı bende o kesiyi dikimi hissediyorum bedenimde
Eskobar Oluyorumanlasana aşkım özr dilerim yaaaa öyle demek istemedim şimdi😂😂 Sezaryen bana daha zor gelmişti ama Vajinalde doğum anında olanlar oluyor geçiyor sonrasında tuvalete gittikçe acı oluyor ama çabuk iyileşiyor Sezaryen de uzun bir süre ayaklanamamıştım Ama şuda varki doğum şekli herkese göre değişir bana vajinal iyi gelirken arkadaşım bidaha olsa onuda sezaryenle doğururum diyor Senin için hayırlısı olsun rabbim sağlıcakla kolaylıkla kıcağına almayı nasip etsin🥰
Oluyorumanlasana Eskobar ben ilk sezaryende iyi ki dedim şükür 🥹 yani gayet pozitif bir sezaryen anım var 2. De yine Sezaryen deneyimlemedm vajinal doğumu ama cesaret edemedim