Siyahbeyaz_ 123456678 20 lik dişler mi eşiminde öyleydi sinirine yakındı ilçe devlete gitmişti hiçbir doktor risk alamamıştılar sinirlerne yakın diye. Çok ağrıyordu eşimin dişi en son ilçede iyi bir özel doktora denk gel o çekti
123456678 leylaa07 bende çene ve ağız cerrahisine yönlendirdi çektirmek istersen dedi çok mu zor canım korkuyorum
leylaa07 @123456678 Kaç sefer Genel dişe gittim antibiyotik verip gönderdiler sonrasında ağız ve diş çene cerrahisine gittim oraya gidin 🥹 Geçmiş olsun
123456678 leylaa07 çok teşekkür ederim Allah razı olsun yanağım yara içinde gargara ve antibiyotik verdi ağzının yaralarinin düzelmesi lazım.once dedi sonra cerraha gidip cektrebilirsin dedi çok tedirginim yaa videolar izledim baya korkunç görünüyor
leylaa07 @123456678 Bende çok videolar izlemiştim ama Sadece iğneyi hissettim Gerisi hemen halloldu dikiş falan atılmadı İki tane çektirdim ben ameliyatla hiç korkma şuan Çektiğin ağrıdansa O ameliyatı mutlaka ol canım gidip hemen almıyorlar gün verecekler daha
leylaa07 @123456678 Ameliyat sonrası ilaç veriyorlar Onlarida içtim Hafif bı şislik oluşmustu buz uyguladim oda bı kaç güne geçmişti şimdi hiç birşey yok Keşke zamanında olsaymışsim diyorum 🥹 Çok çekmiştim bende hep korkmuştum
123456678 leylaa07 bende bı an önce hallolmasini istiyorum Allah’ım gönlüne göre versin canım aydinlattin rahatlattinn beni iyi ki varsın, 🌸
leylaa07 @123456678 Saol canım inşallah biran önce Olur kurtulursun İnan İğneden başka bişey hissetmiyorsun Çok geçmiş olsun 😊
123456678 leylaa07 teşekkürler canım benim yarın gidecegmm inşallah çene ve ağız cerrahisine çok kötüymm çünkü inşallah muayne olabilrm randevu çıkmıyor normalde ama orda rica edersem verirler belki