Hatunkisisi TombulHatun tabiki etmeliler ama bence insanın karakterinde bağli..ne gibi iltifatlar alırsiniz örnek verecek olursanız
TombulHatun Hatunkisisi karakter meselesi olsa ilişki esnasında söyleyemez bence o anın şehvetiyle söyleniyorsa sıkıntı, en basiti her sabah kıyafetime göre mutlaka bir iltifat alırım bugün ateş ediyosun filan der 😂
Hatunkisisi TombulHatun şöyle söylemek istedim hani bazı erkekler cıvıktır içinden geleni tutamaz hemen söyler ama bazıları ketumdur söyler ama arada sirada gibi.ikişkide mecbur söylüycek zaten 😅
aysglhale Hatunkisisi komik iltifatlar bağırarak söyler minnak gelebeğim der küçük minnak tavşanım kıvırcık marulum hahahahaha
mystery000 Hatunkisisi yatak odasındada mı iltifat alıyosunuz siz ldösşwöwwöwö ne şanslısınız ben normalde bile ağzından iltifat duymadım da hele yatak odası hıc …
mystery000 Hatunkisisi karakter olsa sevgiliyken de böyle olurdu evlendikten sonra elde ettikleri için umursamıyolar bence. Aramız iyidir yani ne istersem yapar eder ama cinsellik yok bıraktı resmen ben yanaşmazsam aklına bile gelmez
Siyahbeyaz_ Hatunkisisi evet bazen çarşıda sokakta yürürken ne güzel olmulsun der bunu çokça duyarım ondan dışarılarda 😅🫠 tabii bu kadarı yeterli değill☹️
parlaa TombulHatun Sadece şehir dışından gelirken bı kaç bişey diyo oda bunlar 1 aydan fazla sensiz kalamiyacağımı bilmiyormusun diyo 1 aydır nerdesin sen diyor falan işte dkdjjsjs😅
TombulHatun parlaa onu da öyle kabul etmek lazım ne yapacaksın 😂😂 benim için sıkıntı ya biz alışmışız 😂