Herkese hayırlı geceler kısaca olayimi size anlatayım eşim özel sektörde çalışıyor ve bundan yaklaşık bir ay önce iki bayan alıyorlar deneme sürecli deneme süreci bir haftadan sonra birini seçip çalışacaklar neyse işte bir haftanın sonunda birine karar veriyorlar eşimin patronları işin başında olmadıkları için eşimi şef gibi yapmışlar ve eşim hangi kadının çalışacağına karar veriyor işte sizinle devam edemeyeceğiz dediği kadın eşimin dediğine göre sözde hakaret falan ediyor işte patronlara eşim için bu kişi güzel kadınları seçiyor falan demiş iftira falan atmış ve eşim o sıralar çok moralsiz bikac gün geçirdi esas mevzu ondan sonra başlıyor bu işe aldıkları öbür kadın ise başladığından beri eşim telefon olmadan tuvalete bile gitmiyor banyoda bile yanında durur Snapchat indirmiş kadını eklemiş Instagramdan eklemiş ben sorunca ne var iş arkadaşım falan diyor ama bana garip geliyor rahatsız oldum o kadından ilk başlarda eşimle cinsellik olarak bile aramıza soğukluk girdi bugün yine eşim akşam üstü bizi aldı bir isim var diyip gitti sonra o gittiği saatte o kız ona bir konum atmış sonra eşim eve geldi biz amcamın evine çaya gittik amcam evde yoktu eşimde biraz oturdu ben işyerime bir uğrayıp geleceğim amcan gelince beni ararsınız dedi ve ben aradığımda hattı hep meşguldü sordum kimle konuşuyorsun diye işyerindeki arkadaşım dakikası yok o biriyle konuşuyor dedi falan geldiğinde aramakaydini silmisti o saatte kimle konuştuysa ne yapmaya çalışıyor sizce bu adam