sanalkoala benbu akrabayız ama öyle görüşmezdik ailece , hatta fotoğrafımız olduğunu bile tesadüfen yeni öğrendik gördük ☺️
firdevskartal sanalkoala millet koyuyor sen de koy o kadar rahatsız olcaksan instagram gif bölümünden eşarp diye arat sanki eşarplı gibi gifler çıkıyor onu çocukluk fotoğrafına koyarsın
kurabiyevarsimitvar Herkes paylaşıyor öyle ama şahsen ben paylaşmam. Şüpheli şeyleri yapmamaya çalışıyorum. Merak ettiğim bir konu bu aslında derinlemesine bilen birisi çıkıp açıklar umarım.
Benbenimsenkimsin Gerek var mı böyle bir şeyi paylaşmaya hani paylassan ne olur paylaşmasan ne olur :)
Bubenimoykumm sanalkoala bahsettiğin yaşlar 7 8 yaşlardan evvelse paylaşma nda sıkıntı yok ama dediğim gibi 7 8 10 yaşlarda artık kendini ifade edebiliyor olduğun akıl başında olduğu için paylaşmasan daha iyi olur diyor bazı görüşler. Yani bebeklik fotoğrafını paylaşmakta sıkıntı yoktur
sanalkoala Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar , paylaşmicam ya şüpheli bir konu çünkü o yüzden paylaşmamaya karar verdim ☺️
Benbenimsenkimsin sanalkoala en güzelini yapmışsın canım birak size kalsın o anınız da emoji koysan başına da sırıtır komik durur hiç gerek yok paylaşmaya :)
rouge_ sanalkoala valla postu okumadım senin profil fotondan kaynaklı hic biseyi ciddiye alamıyorum ya dkdk
rouge_ sanalkoala haaayyııırrrrrrrrrr böyle eğlenceli seylere de ihtiyacımız var yaaaaaa kötü alma lütfen