ayazz Canlarım deprem mi oldu balıkesir de ben edirne deyim deprem oldu uygulamaya baktım 3 dk önce balıkesir de deprem oldu diyor doğru mu iyimisiniz?
_blondie ayazz 6.1 olmuş izmirdeyim bizde hissettik çok kötü sallandı durmayacak sandım oğlumu uykudan kaldırdım kucakladım elim ayağım titredi baya salladı 🥹
aysglhale ayazz aydında hissettik canlı yayın yapıyordu manısada abimiz tam canlı yayında cok kotu sallandı allah korusun
Bubenimoykumm ayazz Telefon elimde sallanmayı bekledim. 5.6 olacak yazıyodu ekranda küçüğüm uyuyodu büyüğün odssına koşup onu alıp küçüğün yanına çömelip ama hissetmdik istanbuldan
isimsizannee1 Balıkesirde 6.1 şiddetinde deprem oldu. İzmir istanbul gibi çevre illerde hissedildi. Bende İzmirdeyim kısa ama şiddetli sallandık herkes sokaklarda
ayazz Allâh yardımcımız olsun canlarım aman dikkat edelim Rabbim beterinden korusun sevdiklerimizi bize,bizleri sevdiklerimize bağışlasın inşallah🤲
ppmerlina İzmirdeyim çok fena sallandık bu sefer kesin ölüyoruz dedim ay Allahım korusun ya Kızlarım siz iyi misiniz @tursu @benimadimcurulay @blueebeey
blueebeey ppmerlina oyyy canimm gecmis olsunn istanbulda kayinvalide hissetmis ayni semtteyiz biz giristeyiz bisey hissetmedik valla Rabbim yasatmasin bidaha 🙏
benimadimcurulay ppmerlina ppmerlina Eskişehir’de çok sallandı yavrum. Herkese geçmiş olsun Allah beterinden korusun, birdaha yaşatmasın
Siyahbeyaz_ ayazz evet depreme 68 kn yakınlıktayım. Çok kötü sallandı direk bebeğimin yanına koştum 🥲🥲
Happyy12 ayazz Evet bende merkez Balıkesir deyim çok fazla hissedildi biraz daha surseydi gerçekten yıkıldı o kadar kötüydü