melikedogan Adete 6 gün var bugün kan verdım 1.20 çıktı bende mıde bulantısı kusma ve baş donmesı var ve sağ kasıkta ve alt karın da pıt pıt hıssı olıyor oluyor acaba yukselır mı gebelık şüphem var Yumurtlama doneminde bırlıktelık oldu acaba erke nmi yoksa hasta olur muyum kafamı kurcalıyor
hilosh melikedogan belli olmaz canım erken yaptığın için yükseledebilir ama bu belirtiler genelde regl gecikmesinden sonra başlar psikolojik te olabilir. Benim regl günümden önce tek belirtim regl olacakmış gibi kasıkta ağrıydı. Bence gününü bekleyip tekrar test ver
sosyolog1kadin melikedogan ben 2 3 gün adet gecikmesiyle vermiştim 700 falandı diğerinde de 500 yanlış hatırlamıyorsam 2 günde bir 2 kat artması lazım tekrar ver bir kaş gün sonra
birdedahiliyegorsun melikedogan ben adet olmadan iki üç gün önce yaptırmıştım. 22 de yakalamıştım. Bu belirtiler için çok erken bence
ggk06 melikedogan bence erken adet geçikmesini bekle, kızımda 1 gün geçikmede silik çizgi çıkmıştı, 2. Gün kan verdim beta hcg 68 çıktı, oğlumda 1 gün geçikmede yine silik çizgi çıkmıştı, 2. Gün kan verdim, beta 47 çıktı.