Arkadaşlar şimdi şöyle anlatım eşim askeri personel bugün yürüyüşü vardı dun arkadaşta idik o dedi yarın gidelim diye onun eşi nobetcı ıdı tm dedik eşim kapıdan çıkarken işin yok demiş bana ama yemin ederim duymadım sabah arkadas ile haberleştik 11 gibi hazırlandım eşime mesaj attım biz cıkıyoruz evden dıye bı sure gittim mesajı görmüş aradı kimden izin aldında cıktın evden şöyle böyle eve dön işin yok senin dedı herneyse eve gelince de tartıştık Bir süre sonra istemsizce ağladım ağlamama canı sıkıld vurdu falan bayağı bir tartıştık Sonra ben dedim Hani istemiyorum artık ne olacaksa olsun dedim ben ikisini sene evliliğimde tek başıma dışarı çıkmış insan değilim benim biletimi al ben gideceğim dedim işte Sen kendi başına çöp atmaya yükleyememezsin şöyle böyle bayağı bir tartıştık kavga ettik Ben artık çekemiyorum Çok huzursuzum ben ne yapayım bana bir akıl veriyorum yani artık sürekli böyle olmaktansa boşanırım 1 ay aglarım 2 ay aglarıö oğluma böyle bı baba verıdgım ıcın kendimden utanıyorum ailem felan hep arkamda suan hıc kimseye henüz haber etmedim dayıma bı alo desem aynı anda gelır alır benı napım bana akıl verın üstüne köyde yasıyorduö ben sen köyden dışarı cıkmamıs İnsansın senin gezmek neyine sebzeyi meyveyi bile ıyısını bıkıp alamıyosun deyıp asagıladı