matmazel10 sunflower +18 kısmına bak canm ordan bişiler oku Okuduğunda bile sana bi hoşluk gelecek kendi kendine isteyeceksin
matmazel10 sunflower Fantezi iç çamaşırları deneyin sizde vücudunuzu seveceksiniz Bebeğini yatır evin müsaitse aşırı fantezi bişey giy Tv izleyin dans edin belkide hep aynı şeyler denediniz içindir isteksizlik
matmazel10 sunflower Zeytinyağlı yapın vucun kayganlaşacak vajinan uyarılacak hoşuna gider isteksizlikte olmaz hoşuna giidnce , Partnerin sana oral denesin diliyle yumuşak hareketler elleri göğüslerinde farklı şeyler deneyin
sunflower matmazel10 ama ben sadece ustteyken bosalsbiliyorum başka türlü nasıl bosalabilirim bilmiyorum o yüzden hep aynı pozisyonda yapıyoruz
Bubenimoykumm sunflower sende ki isteksizlik değil anacım yorgunluk uykusuzluk. Bir dinlen pamuk gibi ol sabaha dinç uyan bak nasıl istiyosub
kurabiyevarsimitvar Bubenimoykumm aynı benim durumu özetledin yemin ederim. Uykusuzluk ve yorgunluk insanı mahvediyor.
Bubenimoykumm kurabiyevarsimitvar biri gelse sen uyu dese bikaç saat. Evi düşünme yemekleri yapsa çocukların ödevleri ne baksa ev işini yapmasa da olur bir kaç saatcik nolur be 😁 ben annem ve ablamla aynı apartmandsyım ama çocuklarim daha çok küçük paçama bağlı yaşıyoruz
kurabiyevarsimitvar Bubenimoykumm benimki 1.5 yaşında şimdiden paçama bağlandı🫠 hem çok güzel bir şey hem de çok yorucu😮💨
topuklukadin sunflower canımcım önce stresini azalt hayatını düzelt ve seks isteyecek kadar farklı şeyler dene yap gerisi gelir