sizene Selam kızlar iki gün sonra regl olmam lazım uygulamaya göre hep doğru gösteriyor ama şuna belirti yok kaza da olmadı şüpheli ilişki olmadı yani mevsim değişikliği olabilirmi sizce de
_blondie sizene bende sprial takılı olmasına rağmen stres yapıyorum heray😂 aynı şekilde benimde öyle oldu hiç belirtim yoktu 2 günde gecikti ama oldum şükür😂 havalardandır bekle bakalım bu sıralar herkesin gecikiyor
aysglhale sizene ya bnm de hep düzenli gelirdi aydan aya gecikmeye başladı geçen ay 3 gün geçikmişti bu ay bir haftayı geçti hastalandım çok stres yapıyorum bn ona bağladım aşk
firdevskartal sizene olur. Böyle düşünüp stres yapıyondur ondanda olabilir. Bir de ben ağrı kesici içiyorum o zaman kesin geç geliyor. Hap falan içiyorsan o da yapar
kurabiyevarsimitvar _blondie bende de hap + prezervatif + geri çekilme var ve 2 gün geciksin elim ayağım titiriyor xpwöqzöwğqldl
kurabiyevarsimitvar _blondie tamamen takıntı bence bizimkisi ama hamilelik takılmayacak bir olay değil ya xpwöqsşwğwl
_blondie kurabiyevarsimitvar ayy evett ben 2. Ye bile hamile kaldığımda oturup ağlamıştım jdjdjd 3.ye kalbim dayanmaz
kurabiyevarsimitvar _blondie ben daha 1′deyim bacımsu olursa ağlamaktan mahvolurum ya… Sonra diyorum “çok ağlarsam da bebeği etkiler ne yapacağım ben😣” olmayan şeyin dramasını yapıyorum her gece xleöqöxğwşqdö