Ben kilot giymesem ciplak hissediyorum bazen sabaha kadar gecelik giyiyorum araya kaçıyor ya dayanamıyorum ben 😂😂

Mrv-111 külot ama babanne külotlu değil full dantel ya da arkası dantel ne biliyim seksi şeyler yani stringte giyerim ama pek rahat edemem

Mrv-111 hiç kendinize saygınız yok mu ya o ip poponuzun arasına kaçınca nasıl rahat ediyorsunuz 😂😂😂 eşim ister babanne desin ister birader desin ölümüne külot 😅

Her ıkısınıde gıyerım ama oyle ıncecık ıplı olanları degıl yani rahatsız edıcı. O ya😂. Ama tabısı. Dantelli. Genelde. Gıyerım. Keyfe gore yani

Mrv-111 eşim beni külot giyiyorum diye sevmicekse hiç sevmesin gerek yok zaten eşim ne giysem yakıştığını söyleyen biri bunu da sorun edecek biri değil yerine göre giyilir tanga ,günün 24 saati onu giyemem esimin keyfi için 😜

Deleted4 Gülmeyin amma napim ben seviyorum bu hamile halimle hala giyiniyorum😁eşimde seviyo onu giydiğimde🤪

Panda eşler bayılır zaten öyle şeylere. Ben sadece fantazi gecelik giydiğim zamanlar giyiyorum.

Deleted4 Bende farklı gecelikler giyiyorum ve hop 2 dk sonra zaten üzerimde olmuyo hemen çıkartıyo😄