kurabiyevarsimitvar midesi için nane kaynatıp bal karıştırıp ılık içirirsen sindirimi midesi rahatlar bal pekmez tahin direnç kazanmasını sağlar 4 gün önce akşam üzeri aniden ateşlendi 38 39 u buldu sabahı zor ettim ilaç azcık düşürüyo etkisi geçince aniden yükseliyordu grip dedi acildeki Dr fizyolojik bide agrı kesici verdi burnu tıkanıyor nefes alamıyor bazen akıyor iştahı yok cayır cayır yanıyor burnunu temizledim 2 . Temizlemede sarı akıntı gibi pislik çıkıyordu dün 3. gündü iyileşiyor sandım burnunu yıkatmıyor diye yıkamadım yine tıkanmış bogazı sinüsleri hep iltihap olmuş sanki allahık esirgesin çocuklar hasta olmasın ya burnumdan getirdi sürekli aglıyor sabahtan başlıyordum pekmez tahin nane çayı dut kurusu yediriyordum öglen yine aynı gece yatmadan burun yıkaması dut kurusu ilaç yatırıyordum günde 3,4 defa üst degişiyordum hava buz gibi çocuk atletle geziyo sırılsıklam terliyo yinede şükür topladık gibi daha iyi sizede geçmiş olsun midesini rahatlatacak yağsız baharat ı az sebze türü veya daha küçükse ek gıdayı azaltıp mamaya ağırlık verip zeytinyağ içirirsen arada rahatlaması için bi kaç gün sabret