rouge_ topuklukadin o sırada gecelik ve kondomları nereye saklayacağını bilemeyen ben üstelik bu yüzden bana ev işlerinde yardım etmesi için eve kimseyi alamıyorum
rouge_ topuklukadin merak ettigim diger seyde eşin nasıl böyle 19 cm falan olmasına bozulmuyor erkeklerin tek mirası basarısı oraları oldugu için cok gururlular normalde bu konularda hatta olumsuz tek kelime etsen kuyruguna basılmıs kedi gibi sıcrarlar
kurabiyevarsimitvar rouge_ biz merakımızdan dildo ve şu küçük durex’in mor şeyinden aldık aldığımız gibi duruyor 1-2 defa anca kullandım. Bilmiyorum çok zevk alan var ama beni sarmadı zpqqöxpwpqösld
topuklukadin rouge_ bizimkisi erken boşalıyor ve tedaviyi red ediyor hepsi bu ve bir çoğu gizli zaten
rouge_ kurabiyevarsimitvar hahahaah zaten ilişkide tatmin olduktan sonra böyle seyler kolay kolay aramaz ki insan ne biliyim 10 senedir falan evlisindir belki farklılık ararsın da bizim neyimize dkdk onemli olan tatmin olmak oyuncak falan sart degil
blueebeey topuklukadin asko benim esimdede var geçen macun vermis bi arkadasi bi baktim adamda değişiklik var ne yedim ne ictin dedim sonradan arkadasim macun vermisti acikinca yemistim dedi😂 sende esine yedirsene boyle bisey
Eskobar topuklukadin tek oyuncağım santimini bilmediğim kocama emanet ettiğim doğal penisim😂 İsterse 30 santim oyuncak olsun değişmem😂
blueebeey Eskobar kocan bilir kiz sor 🤣🤣 benim adamda muz getir benimkinden buyuk olsun diyo ufak ufak muzlari goturuyorum bukadarmi diye soyleniyo😂