ctuugba ayazz mantık olarak iptal edilmesi gerek ama yine de müşteri hizmetlerine sorup ona göre üyelik açın
ayazz Siyahbeyaz_ şuanda ilk ay 1 tl yazıyor ben şimdi alsam siparişini de versem geri iptal edebiliyor muyum bi de nasıl ediyoruz onu bulamadım
ctuugba ayazz plus hesabına girince altta hesabımı yönet sekmesi var oraya tıklayın en altta üyeliğimi iptal et yazıyor
Siyahbeyaz_ ayazz evet kullandıktan sorna iptal edebilirsin. Plus hesabına gir en altta hesabımı kapata bas. Bulamadıysan trendyol asistandan plus hesaba bas
ayazz Siyahbeyaz_ trendyol asistan dan burayı buldum ben iptal et yeri yok daha plus üye olmadım ondan galiba seninkinin görüntüsünü atman mümkünmü? Nerde yazıyor diye sana zahmet
Biyiklim ayazz plus hesabına gir profil yönetimi var altta oraya bas sonra bu resim çıkıcak karşına en altta iptal et yazıyor, bende siparişimi verip iptal ettim😄
ayazz Biyiklim Bende böyle birşey çıktı trendyol plus a giriş yapınca bi de üye oldum alışveriş yaptım benden para almaz demi daha ilk üyelere 1 lira ilk ay daha almaz dimi
Biyiklim ayazz almaz herhalde, diğer ay artık belli olur kartına bakarsın,bu ay almıyor 1 liralık aldığımız için