Hatunkisisi 5,5 yıla 5 ev sıgdırdık 8 ay oturduk sorunları vardı taşındık o evde 2 sene oturduk sonra 20 gün bir başka ev 1,5 yıldır da şuan oturduğum evde oturuyorum burdanda taşınmak zorundayız 1 kızım var öyle sorunlu hamilelik ansızın olan dogum sonrasında hem bedenen hem psikolojik mahvoldum diyorlar ya kurt yediği ayazı unutmadı hem maddi hem manevi düzen rahatlık olmadan zorluğunu bile bile 2. Çocuk istemiyorum desteksiz 2 çocuga bakamam bilmiyorum sana nasıl tavsiye verebilirim ama duygusal açlıkla yemek yeme çok pişman olursun şunu açıkça söylemeliyim ki bir süre daha bu boguşmacayı yaşayacaksın çocuklardan fırsat bulup kocanla baş başa kalamayacaksın zamanla soğukluk olucak belki günün sonunda kilo aldın diye aşagılanmaya veya kanı bozuk olan her türlü yapıyor ama çirkinleştin diye aldatanı çok duyduk bu bir gerçek seni üzmek istemem ama yemek yemek çözüm degil sorun yaratır hiç bişey için acele etme sakin kal yetmeye çalışma oldugu kadar zaten durum zor birde kendi psikolojini sıkıştırma