kurabiyevarsimitvar İlişkiden sonra anında nevresimleri değiştiren bir ben miyim? Acaba takıntı mı yapıyorum diye düşünüyorum ama normal (bence) ya öxeöqşckeöaşx benim gibi olan bacımsular el kaldırabilir mi?🤚🏻😣✨️
rouge_ kurabiyevarsimitvar ay cok haklısın ya bende öyleyim ve bence böyle olmalı yada kendimi teselli ediyorum bilmiyorum 😂
benbu kurabiyevarsimitvar öyle olsa nevresim kalmaz😂ben genelde altımıza bir şey seriyorum pis olmuyor nevresimler
kurabiyevarsimitvar rouge_ bence de öyle olmalı ya afedersin kıyafetsiz oraya temas etmek, sonra benim bebe falan yatağa çıkıyor çok kötü hissediyorum pxmwöqğxşçwqf
kurabiyevarsimitvar benbu o da mantıklı bak benim 3 nevresim var o yüzden hemen yıkayıp asıyorum kurusun diye bir onu bir onu pxwöçqşxqşw
Sutlucikolati kurabiyevarsimitvar bende altımıza örtü seriyorum onu yıkıyorum sende öyle yap bence kışta geldi sayılır kuruması zor oluyor bi de onunla uğraşma
kurabiyevarsimitvar Sutlucikolati gerçekten kurutmak çok zaman alıyor şeytan diyor peşin fiyatına 3-6-12 taksitle kurutma makinası al xpwöqödşwqşfl
Sutlucikolati kurabiyevarsimitvar çok mantıklı 🤣 geçende çamaşır makinem bozulmuştu çamaşırlar aşırı birikmişti çamaşır makinesiyle birlikte kurutmada aldık bu çamaşırlar bitmez diye aşırı kolaylikmis bu kadar mı fark eder 🤣🤣 kurutma makinesi için acıma paraya al gitsin 🤣