ayazz Siyahbeyaz_ ben aldım beyazlatıcı krem baktım alan büyük bi sürmeye bi kutu bitecek ben oranla barıştım kremi yüzüme sürmeye başladım en azından sürekli görünen yer
bittercikolataa yagmur94 bende çok kafama takıyorum ya esmerim ben bide🤦🏻♀️ genital bölgem vücuduma göre daha koyu malesef çok üzülüyorum, beyazlatıcı kremler varmış ama ph dengesini bozar falan diye alıp kullanmaya cesaret edemiyorum
Siyahbeyaz_ ayazz ya aslında şöyle beyazlaştırıcı krem anlık etki yapıyor o yüzden eşinizle seviişeceğiniz gün yada ilişki olacağın gün bikaç saat önce sürerseniz iyi durur sürekli sürmeye gerek yok zaten
ayazz Siyahbeyaz_ nasıl bi beyazlatıcı krem o anlık etki veriyor ben yine bu platformda sormuştum bana krem önerdiler ama anlık bi etki ben göremedim
kurabiyevarsimitvar fatmake genetik olanda var ama uzun süre jilet ve kimyasal bir şey kullanınca da kararır diyorlar
aysglhale Ben sürekli kullanıyorum beyazlatıcı fayda görmedim senelerdir inanmıyorum artık kremlere falan .
Nurdem aysglhale acaba belli yerlerde lazer renk acarmi tugler gidince benim ic kisimlar kötü üst ten rengi zaten ışık açık ben yapamıyorum seks falan 🤣
aysglhale Nurdem tabi lazer açar krem açtığını görmedim çok uzun süreli kullandım düzenli hemde yine aynı lazer şart .
kurabiyevarsimitvar aysglhale Valla ben yıllardır ağda yapan bir insandım ağdayla işkence çekiyormuşum. Evet lazerde acılı ama ağda kadar asla değil ya. Özellikle özel bölgede ağda çok kötü.🫠