Benim mesela 2. Kızımda sezeryan oldum o da rahatsızdı ama evlerimiz yakın ona rağmen sonra toparlandı bana hiç bir faydası olmadı kızıma Mevlüt yaptım yardım olmadı sonra kendisi ameliyat olacaktı gittim geceliğine terliğini kadar aldım hastaneye götürdüm hatta dedim yanına kalırdım ama çocuklar ufak gece durmaz ben aslında ona ders verdim orada işte zamanla benim iyiliklerim onun kötülükleri yendi şuan hiç bir şeyime karışmaz bi kere başka akrabamızın mevlütü vardı bana Orda etin çok güzel kısmı vardı onu sadece bana verdi yemeğimi yedim tekrar kızım gel diye ısrar etti ve ben bu yaptığını eşime anlattım annen bana çok iyi davrandı hep bana yemek yedirmeye çalıştı gibi bence hayat bu kadar kaos yaşamak için çok kısa şuan tekrar hamileyim peşimde dört dönüyor kışlığımı bile kaynanam hazırladı bu sene ekmeğimi her şeyi kendi yapıyor ben ona kendimi ispatladığımı düşünüyorum Hı sorarsanız aramız çok iyi değil çok samimiyeti asla sevmem ben aramam veya özel bi şey olmadığı sürece evini gitmem ama eski kaynanamdan eser yok