tubaay seni o kadar iyi anlıyorumki tek değilsin asla ama tek çeresi mesafe valla 50 yaşındada olsa değişmiyorlar diyardan giderim diyorsan git ama gidemem diyorsanda mecbur güdeceksin
Dedem hastanede olduğu sıra babam şey demişti 4,5 bin liralık alışveriş yapalım gelen giden oluyor😂
Güldüğüm mesele ne biliyormusun daha kendi evine alışveriş yapmadı yapalım dediği evde de onu sırtından gambazlayanlarla dolu başta dedem neyse rahmetli oldu 40 çıkmadı allah rahmet eylesin iyi bilirdik bitti gitti yapacak bişi yok
Elin osblarını sokaktan toplayıp buda benim bi evladımdı istanbulda evimde kaldı derken bile utanmadı ben ona bomboş dolabımızın resmini atmıştım belki utanır diye ama yok narsistler annem kaç yaşında koy kıçına tekmeyi diyorum yapmıyor anneler cefakardır çileyi çekendir
Babam bizi çok sever öyle böyle değil bak böyle dediğim insan bile benimde hayatım var diyor ve metres yapıyor yani sadece senin öküz değil güdebiliyorsan güt çoğu gün iyiyseniz sadece bu mesele varsa tolere et yapacak hiçbir şey yok