tubaay söylediklerini gerçekten çok iyi anlıyorum tek söyleyeceğim şeyde onları sen büyütmüşsün hayatında nefret bile etme yüzlerine gül orda kalsın unut gitsin asla eşine laf etme
Biz en son ne için tartıştık biliyormusun yoğurt sütünü ayrı alıyoruz biz taze oluyor yanlışlıkla kahveye falan onu kullanmışım vay efendim o yoğurt içindi
Olabilir diyorum yok büyütüyor
Eski ben olsak beş gün tartışırdık haklımıyım haklıyımdoğrumuyum doğruyum vazgeçmiyorum bundan ama gidipte yanaşıyorumda
Büyütsem ne olacakki anlayacakmı öküz ben stresimle çocuklarım huzursuzlukla kalacak
O yüzden hafife almayı öğren
Mesela bu tartışmalar yerine hayatını renklendir çeşit çeşit koku al mum al özel anınızı özelleştir duygusal anlamda güçlenmeye çalış zaman açın birbirinize keyfinize düşkün olun
Düzelecek diye savaşmaya kalkarsan bunun sonu ya boşanmak yada senin psikolojik sorunların olmasına neden olur değermi onu düşün eşin düşünmüyorsa ona düşündür boşver
Aşkım evet ama bu seferde böyle olsun haklısın diyerek geçiştir tabi böyle yapınca üstüne çıkıp seni ezmeye çalışırsa yeltendirme anlatabiliyormuyum
Geri çekilme düzelme anlama varsa şaşma yolundan zıtlıkla bişey çözülmüyor