tubaay Eşinin artısını eksisini düşün işe önce burdan başla
Kolay olmadı asla işin içine şidette girdi baktım o beni ben onu yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor bu kavgalar şiddet savunulamaz ama bende az üstüne gitmedim horozlandım iki inatçı keçi misali
Şiddet kabul edilemez bir şey işe burdan başladım net tepki koydum zaten öyle bir insan olmadığı için bu konuda zorlanmadım
Eskiden en küçük bir şeye tartışıp onu dağ yapıp gurur meselesi yapıp uzattıkça uzatırdık şimdi tartışmalarda başlarım gururuna aile huzurumdan önemli değil ne yıpratacağım kendimi dedim silkelendim ne olursa olsun sarılıyorum gidiyorum ama bunlar tek taraflı olmuyor oda böyle olmaya başladı
Son olarakta gözümün açıldığı yer bir çocuklarımın doğumunda kv min “oğlum haklıymış sendeki bu ne sinir ” diye çıkışmasıydı aramızda hiç tartışma falan olmaz o yüzden birde o zor dönemde çok zoruma gitmişti birde bu yaz tr de kocamla yalnız gezmek ve kalmak istediğim için büyük bi tartışma oldu genel konularda dahil oğlum seni boşamazda beş kuruşta vermez rezil rüsva gezersiniz dediği yerdi o günden sonra bir daha asla boşanma lafı açmadım mesafemi koydum biraz da olsa geri çekildiler
Neden herkese malzeme yapayımki kendimi neden
Benim ailem darmadağın olacak allah bilir ben çocuklarım eşim ne gibi zorluklardan geçeceğiz oturdum düşündüm değermi
Tartışıyoruz ben boşanıp boşanıp duruyorum sonraki gün bişi olmamış gibi rezil oluyoruz hiç değmez
O yüzden sana söyleyeceğim tek şey çok sinir krizleri geçirdim o yolları baya aşındırdım bi bok yok o yollarda dön ordan
Huzurum onlara bağlı olacaksa diyorsunya olmasın aşkım olmasın aileni al yanına tatlı dil güler yüz sktret hepsini at geriye arka plana aileni ilk sırana koy inşallah eşinde anlar bir an önce
Ama asla bi samimiyet kurma kakari kikiri olma lağbaliliği getirir bu