tubaay telefon mevzusuna tepki gösteriyorum ben
Gel aşkım hazırlayıp beraber oturalım diyorum ondan beklesem ölme eşeğim ölme masanın üstüne hazırlayıp bana yardım edebilirmisin diyorum
Bu tabikide her zaman işlemiyor şimdi bile bazen salıyor çalışıp geliyorum yoruluyorum benim görevim değil laflarına giriyor bunuda anlatıyorum güzelce
Yorgun olabilirsin o zaman yatar dinlenirsin ona bişey demiyorum ama şunuda düşün bende yorgunun ve kıçımı yere koymuyorum bu görevlendirmeyi kim yaptı ben hayat müşterek diyerekten evlendim karın tokluğuna köle olmaya evlenmedim diyorum
Bazen anlıyor bazende git o zaman diyor memnun değilsen diyor bir dönem öyle oluyor ama tepkimden geçmiyorum ama uzatmıyorumda tepkimi veririm sarılırım öperimde yada o gelir sinirliysem iterim bazende karşılık veririm o çekilir yine böyle bir döngüdeyiz😂
Ama gelip geçiyor birazda tatlı dil hallediyor
Cinsel hayatında bu anlamda etkisi çok kendi açımdan konuşursam sinirli olsam bile sex sonrası yumuşuyor ortam canım isterse gidiyorum
Evlilik de gurur yapma ay şöyle ay böyle hayat geçmiyor
Tepki verilecek büyük şeylere tepkini koy ve uzatma
Yatak odası dekorasyonu değişim çok iyi geliyor bence bir mum bile değiştiriyor atmosferi
Takıntı yaptığı şeylerede haklısın de ama önce senbi sakin ol ben insanım insanca konuşabiliriz kırmadan de
Kaç yıllık evlisin?
Bazende iki insanın birbirine alışma süreci uzun oluyor kolay değil iki insan değişik envai çeşit fikir
Kayınvalideni tanıyırsun onun yetiştirdiği çocuk üç aşşağı beş yukarı onlar gibidir
Öküzleri eğitmek zaman alıyor😂