syleyememm lgrth hayır o kişinin degl o kişi de evleneli bi iki sene oluyor yani baska akrabamızın dugununr Gittik onla akraba da olunca illaki karsılastık
lgrth syleyememm syleyememm o zaman tamamen eşinin suçu böyle bir durum olduğunu karşılacağını biliyor ve seni yalnız bırakıyor av çok mu önemli
syleyememm anneciksultan hayır hayır o kişinin degil o kişiyle baska akrabanın dugununde karsılastık yani. Onunkine gitmedim onlarda akraba olunca illa denk gelıyoruz yani
anneciksultan syleyememm hımm anladım Yani akraba olmaları kötü olmuş Ben korkardım katılmazdım Eşimle böyle bir konuda huzursuz olmak istemezdim İnşallah eşinle uzamaz mevzu canım Çok zor bence durum
syleyememm lgrth evet aynen oyle bu baska akrabanın dugunu o eski sevgilimle de akraba olunca illaki karsılasıyoruz
syleyememm topuklukadin deidm ona madem sende geleydın diye daha mutlu oldugumuzu gosterrdık diye oda ne alaka diyor onun amacıda huzur bozmak basardıda dedım
Eucleas syleyememm o senin hikayeni sen izin vermeden göremez sen izin vermeden sana kimse mesaj atamaz geç bunları bacım dost acı sötler
Bubenimoykumm anneciksultan eski sevgilisiin düğünğ değilmiş babaları kuzen olduğu için akrabalar düğünde denk gelmişler. Denk gelme İhtimali olan bir Düğüne eşin ava gitmeyip seninle gelebilirdi gereksiz kıskançlık birde alan almış alacağını. Eski sevgili ve şu anki eşin yazışması çok manasız. @syleyememm