kurabiyevarsimitvar Sutlucikolati gerçekten ya nasıl böyle olabiliyor? Genetik olanlarda var ama çoğu kendisi yapıyor sporla beslenmeyle falan. Popişi böyle olanlar taktik versin pls…
Siyahbeyaz_ kurabiyevarsimitvar böyle olması için çok düzenli popo egzersizleei var sıkılaştırıyor ve popo yukarda duruyor
Sutlucikolati kurabiyevarsimitvar twerk yapmakta işe yarıyor aslında toparlıyor ama tam bu şekil olmuyor 🥺 bi mal varlığım gotum var zaten o da şekilsiz 🤣
fatmake kurabiyevarsimitvar olablir walla benim annemin teyzemin popolari öyle gerçekten çok dikat çekici ve biz hiç onlara benzemedik kuzenlerle kardeşlerle hep halamiza çekti vücut maalesef yaa (teyzem annemde elti bu arada)
klp kurabiyevarsimitvar ahhah kocama anca yetiyor dndndndj bazen kuculteyim diyorum hayır böyle güzel diyor 😁
gullum klp Beniö eşimde sever benim ki de cok büyük değil normal büyüt bunu diyor vurdumu ses gelecek diyo oyüzden de domalınca ömünde benim canımı çıkarıyo korkuyom domalmaya 😊
kurabiyevarsimitvar klp ben de istiyorum ama kilo alamıyorum alsam bile orantısız almak istemiyorum sporla şekillenmek istiyorum onu yapacak disiplinde ben de yok xpwöqpxpwöqdl
kurabiyevarsimitvar Sutlucikolati o hareket gibi spor hareketleri var zaten bunlar eminim mükemmel dengeli besleniyor ve hayatlarından sporu squatı eksik etmiyor xpwöqöswğqpd