coffe Kızlar dün benim aileme gitmiştik her şey normaldi tam çıktık ayakkabı giyerken eşim bir anda ceket giymemem ile ilgili yorum yaptı ve durduk yere Hele şu haline bak hiçbir şey giymeden çikiyorsn sonra da mont istiyorum diyorsun bir daha almam sana görürsün sen sana mont felan yok almam dedim Ve bunu sinirli şeşekilde dedi Benimde zoruma gitti Ve hava aşırı sıcaktı yaz günü gibi 2 haftadır herkes havanın sıcaklığını söylüyor dün akşam bir anda hava soğuk oldu ve yağmur başladı Olay bu Benim kalbim çok kırıldı Sen kimsin yani alma sana mı muhtacım ben
Sutlucikolati coffe Sen kimsin yani alma sana mı muhtacım ben Bunu kocana anlattigin da sorun çözülür belki
kurabiyevarsimitvar coffe Çocuk gibi davranmış. Sürekli yaptığı bir huyu değilse o günki stresini sana da patlamış olabilir. Çok gereksiz saçma bir konu yüzünden patlama yaşıyorlar.🫠
bittercikolataa coffe yani ben bir tartışma sebebi göremiyorum eşiniz abartmış bence ya da kavga edip söylenesi gelmiş diye yorumladım, siz haklısınız
coffe Sutlucikolati anlattım zaten aşko benim sana ihtiyacım yok kendim alırım bu saatten sonra sen alsan da mont giymem ben dedim
coffe kurabiyevarsimitvar öyle olsa bile o stresi bu şekilde benden çıkarması hoş değil ben çok kırıldım
Eskobar coffe amaaaan boşver abartmayın heheh de geç Ben bazen tabi alacaksın benim için çalışıyosun almıcanda napcan diyorum Ara sıra da çalış köle diyorum😂😂😂😂
karamelek21 coffe yani esin o an ailenin yaninda erkekliginimi kanitlamaya calismis anlamadim,ama ayip etmis,cocuk gibi azarlamasi hic hos deyil,umarim hatasini anlayip ozur diler, en nefret ettigim erkek tipi baskalarinin yaninda esini hor görüp küçük dusuren😡
buzdankalpler karamelek21 insan içinde yapılan şeyin özrü tenhada olmaz ben kabul etmiyorum o özürleri kendi adıma