sizene Selam kızlar eşimle anlaşmalı boşandık o da kabul etmişti yani boşanacağız bir hafta sonra duruşma var Instagramımiz ortaktı kendime çevirdim şifreyi değiştirdim ama girmiş bağlantıdan yani iki oldu girip bakıyor benim hesabıma birine merhaba yazmış ben soru işareti attım erkek rahatsız mı ettim yazmış sonra baktım eşim bakmış engellemiş çocuğu yani şu an tek korkum anlaşmalı vazgeçer mi acaba kaç kişiye demişti kafasını toplasın beni bırakmaz o diye iş yerindekilere soruyorum bitti her şeyi diyormuş şimdi de bu Instagram işi benim kafamı karıştırdı az önce ne olur bana dua edin ne olur şu adamdan kurtulayım Allah’ım
gizzsss sizene dava bitene kadar bişey deme dava bittikten sonra gerekirse yeni hesap açarsın erkekler böyle şeyleri kolay kabullenemiyor boşansan bile üstünde hakimiyet kurmak isteyebilir davadan sonra çocuk yoksa bütün bağlantıyı kes sıkma canını neticede sen eminsin boşanmak istediğinden onun arza çıkarması en fazla iki duruşma ileriye atar
kurabiyevarsimitvar sizene ben olsam hesabı kapatır yeni hesap açardım. Çoğu erkeğin kıskanması sevdiğinden ve değer verdiğinden de değil takıntı yaptıkları için sadece.
Meraktan Bence mahkemeye kadar hiç bir eylemde bulunma hesap sorma iletişime geçme veya ani inst açma kapama gibi hiç sorun yokmuş gibi o günü bekle biyer bitmez o hesabı kapat ve bir daha muhatap olma laubali olmasın diye beni bırakmaz kafasında biri için en ufak sendeki eminligi görünce vazgeçer veya kıskançlık krizine girebilir sakşn kalmakta fayda var
coffe Bacım sen boşanma konusunda yüzde yüz eminsen mahkemeye kadar hiç muhatap olma sonrada kapat o hesabı yenisini açarsın Erkekler kıskançlıktan değil Ego kasmak için benden başkasına bakamaz konuşamaz kafasında olur umursama
karamelek21 sizene bence hesabi kapat ve bosanma bitene kdr acma, bittikten sonra kendi adina temiz bir insta ac, erkeklerin aklinda kirk tilki dolasir ozellikle bosanma asamasinda, hem sende kafani zihnini dinlendirirsin bu surede
benbu sizene yanlış anlamayın ama hesabı silip yeni bir tane açmak zor değil ,birde ortak kullandığınız hesapmış insan bir daha ona girmek bile istemez yani