lara6565 Zaten bu eltim varya nefret ediyorum herkesin kendine sevdirmeye çalışıyor eşim mesela çalışmada onun evide orda diyor gelmesin yanına yanımizda kalsın diye
Eskobar lara6565 sen trolsün yani kendimi böyle kandırmak istiyorum başka açıklama yok Yoksa senin yerine ben patlayacağım İsterse yedi sülalesine normal gelsin tek kelime sıçarım ağızlarına skerim belalarını Gitsin yatağınada girsin girmediğide mechul de neyse🙄
Eskobar lara6565 eltinle iyi geçineceksin diye bişeymi var çıkar bir şeyden kavga görüşmeyin Ben sana söyleyeyim bi bokluk var açık açıkta söyleyim eşin yengesiyle beraber olabilir bunlar yaşanırken bu ihtimal hiçmi aklına gelmiyor bu kadar insanda yanlış bileyor demezsin umarım
Eskobar lara6565 yanına yanımizda kalsın diye Şu mesele başlı başına çıldırmalık Sanane yaa ben kocamı yatağımda istiyorum diyemedinmi
kurabiyevarsimitvar lara6565 ciddi mi? İnşallah ben yanlış anlamışımdır. Yemin ediyorum senin yerinde olsaydım ikisininde, onları koruyanlarında ağızına ederdim. Seni el birliğiyle bastırmışlar. Sesinide varlığınıda.
lara6565 Ya kıskanç şey sadece diyorum kıskanç ya beni beğenmiyor sevmiyor çok arkamdan konuşuyor kıskançlık değil mi sizce
kurabiyevarsimitvar lara6565 sadece kıskançlık değil bu bacım sen şüphelenmeye devam et kötü kokular alıyorum valla ben yine de inşallah yoktur Allah akıl fikir versin ikisinede.
lara6565 Ama diğerlerine öyle değil benim arkamdan çok konuşuyor mesela bazen telefonla konuşurken diğer eltimle konuşuyor kin tutuyor bana küçük kızıma bile öyle geçen eltimin kızı görüntülü aradi o salağı kızıma verdi avir tavır verdi
kurabiyevarsimitvar lara6565 normal olarak konuşur. Anlattığına göre bu kadar varoş bir kadının arkandan konuşması seni şaşırtmasın daha ne becerileri (!) vardır.
Eskobar lara6565 kızım sen bunamı takıyorsun sadece sende de var bir sorun biz sana ne anlatıyoruz anlıyormusun
Eskobar lara6565 o elti kıskanırda söylenirde ama taşları birleştirince başka şeylerde olunca çok iyi bişey canlanmıyor kafada İnşallah anlattığın kadar sakin kalmayıp uzaklaşırsın bir an önce hayra alamet şeyler olmuyor
kurabiyevarsimitvar lara6565 bacım tek çare kocan adam olacak oralardan da o kadından da uzaklaşacaksınız ilişkimizin sağlığı için bunu yapmak zorundasın de kocana hoşuna gitmediğini yanlış anlamaya meyilli durum olduğunu ve kadınlık gururunun kırıldığını vs vs içindekileri haykır zaten adam değilse ne kadar anlatsan boş yapacağını yapmaya devam eder.