kurabiyevarsimitvar dertetmempertederimteaser3 3-4 defa okudum ben gülecek bir şey bulamadım valla ya
ctuugba benbu merhaba ehliyetiniz var ama pratiğiniz mi yok ya da ehliyeti sınavı için mi ders alıyorsunuz
ctuugba benbu direksiyon dersi alıyorum yazınca bende özel ders mi alıyorsunuz acaba diye de düşündüm çünkü ehliyeti olup araba kullanamayan çok kadın var isterseniz kurstan başka bir hoca talep edebilirsiniz veya çok heyecan yapıyorsanız derste bi eczacıya danışıp düşük doz sakinleştirici başlayabilirsiniz çünkü ablam öyle yapmıştı heyecandan dolayı geçemiyordu
benbu lgrth ya mesela diyelim, yeni bir şey öğrendiğimde diğer güzel yaptığım şeylerde kafam karışıyor, hocam çok iyi bir hoca ama hızlı ilerliyor paramız cok gitmesin diye 😂sözde ;)
kurabiyevarsimitvar benbu Valla bacım benim ehliyet yok henüz borçlarla uğraşıyoruz hafifletince yazılacağım inşallah ve ben de eminim senin gibi olurum aşırı unutkanım. Özellikle yazılı sınavdan çok korkuyorum.🫠
dertetmempertederimteaser3 kurabiyevarsimitvar canım zaten anlatış tarzına güldüm olayı kavrayamamş olmasına değil