rouge_ Kasım ayı demek benim için en başta mac demek 11 kasımda her sene büyük indirimler yapıyor ama tekrar yapılıcak beğendiğiniz ürünleri var mı ne almalıyım cokkk seviyorum da kendilerini🫶
benbu rouge_ rujlarını çok beğenerek kullanıyorum , birde fondeteni güzel pütür yapmıyor hiç 😚indirimi bekleyen tek kişi değilsiniz 😩😂
parlaa rouge_ konudan alakasız evde baktığım aloavera çiçeğinde ki jel gerçekten işe yarıyor mu yüze sürünce 😂
rouge_ benbu mac rujlardan diva rengi 🔥🔥 kırmızı bordo dişleri bembeyaz gosteren ateşli cekici herkese yakısan tek kırmızı olabilir hug me ve thanks its mac renkleri de herseyle uyan yağ gibi kayan günlük tertemiz rujlar sen hangilerini seviyorsun
kurabiyevarsimitvar rouge_ ya bana da böyle bordo tonu ve tam bir kırmızı renk lazım ama fotoğraflara bakıyorum pembemsi duruyor çoğu
benbu rouge_ no diva rengi sevmiyorum ben kırmızı bordo vs bu şekilde renkleri hiç sevmem hoşlanmıyorum , daha soft doğal renkler benim rengim, thanks its mac çok begeniyorum , kinda sexy de öyle , mac syrup ise günlük kullanıyorum diyebilirim ;)
rouge_ kurabiyevarsimitvar bordo Mac diva 🫶🫶 lorealin parlak kalıcılıfı cok az ama çok güzel vişne rujuda var fakat vişne degil tam bordo herkese yakısan risksiz diyorsan kesinlikle Mac diva
rouge_ benbu ay mac diva cherry makeuplara cok yakısıyor ozellikle ilkbahar yaz ayları dogal yapılmıs dalgalı saclarla veya sonbahara da cok yakısıyor hatta kısları da böyle tatlı tatlı ne biliyim her mevsime herkese yakıstırıyorum ama zevk ve tercih meselesi tabiki macın nude rujlarının cogu var hepsi cidden günlük kurtarıcı ve cok güzeller
rouge_ parlaa o zaman bu ürünlerin fiyatlarının arttığı ilk zamandı evdeki yiyeceklerle falan cilt bakımı fikirleri türemişti bende kanmıstım malesef sonra anladım
rouge_ parlaa evet zararı var ciltte lekeler bırakabilir sararmalar yapabilir direk yüzümüze sürdügümüz için.. aslında iyi değil böyle uygulamalar. kozmetik ürünlerde yatıstırılmıs baska içeriklerle kombine edilmiş oluyor o yüzden yararını goruyoruz