Tuba_ benim eşim saz çalmayı seviyor. Güzel de çalıyor. Ona göre ses sistemli bi hediye almayı düşünüyorum.
Arabanız varsa ona aksesuar, parfüm, gömlek,saat ya da bı kutu hazırlayıp içine bakım seti alabilirsin. Güzel bı notla beraber.☺️☺️

adm bu tartışmayı sabitledi.

Tuba_ Gömlek ve spor ayakkabı aldım sevdiği mağazalardan🥰

Tuba_ GS Store'dan sweatshirt aldım. Üzerinde amblemi olsun yeter ona mutlu olacağına eminim. Pazar gününe denk geliyor sokağa çıkma yasağı var. O konuda yapçak bir şey yok

Tuba_ Beğendiği gümüş yüzük vardı onu alıcam bende, evlide olsak sevgililer günü kutlanmalı mutlaka😂❤️

Bende sevdiği mağazadan çanta ve mont aldım 😍 benimki net o gün çalışır başka plan yok 😅😅

Ben altın küpem olmasını istiyorum dediydim tamam sevgililer gününde alırım dedi 😊😊😊

Senamm23 ahahahah😂 14 şubat sen bir şeyler yap canım evdede olsa hazırlan falan masa kur

ayse_orhan çalışır büyük ihtimal eşim bende güzel bi süpriz yaparım 11 doğum günü eşimin onu bilene kutlamaya sevmez evlilik yil dönümünde şaşırttı beni çiçekler çikolata sok olmuş tüm hic beklemiyordum

Senamm23 banada öyle dedi ne gerek var dedi üzüldüm ne bilim bence seven mutlu eder bence beni sevmiyor ☹️☹️

Aylinnzz canım sevgi bundan anlaşılmazki sevmiyor diye kendini yiyip bitirme senin gözü içine baktığında gözleri guluyosa ordan anlamı seni seviyor biz ayrılmıştır ben köye gittim koye kadar pesim3 geldi mesala sevgili er gunu kutlanmiyo ama sevdigini biliyorum bazı erk3kler sevmez dogum gününü bile kutlamak istemez kendinin