Sevgililer günü için önerisi olan varmı?
Sevgililer günü
En büyük kararsızlığım ama alıp almamak konusunda :))
Tuba_ Sanırım bir sevgililer günü kutusu alacağım. Bakalım🥰
Biz de kullanıcılara mı hediye alsak:)
Tuba_ GS Store'dan sweatshirt aldım. Üzerinde amblemi olsun yeter ona mutlu olacağına eminim. Pazar gününe denk geliyor sokağa çıkma yasağı var. O konuda yapçak bir şey yok
Biz evliyim ne sevgililer günü dedi bana 😀😀😀😀 sevgilimiz biz dedi bende tamam kocacigim dedim ne denirki
Tuba_ Beğendiği gümüş yüzük vardı onu alıcam bende, evlide olsak sevgililer günü kutlanmalı mutlaka😂❤️
ayse_orhan kutlamiyo😀😀😀 napiyim sevgilykende kutlamiyduk ona karsiadam
Bende sevdiği mağazadan çanta ve mont aldım 😍 benimki net o gün çalışır başka plan yok 😅😅
Ben altın küpem olmasını istiyorum dediydim tamam sevgililer gününde alırım dedi 😊😊😊
Senamm23 ahahahah😂 14 şubat sen bir şeyler yap canım evdede olsa hazırlan falan masa kur
ayse_orhan çalışır büyük ihtimal eşim bende güzel bi süpriz yaparım 11 doğum günü eşimin onu bilene kutlamaya sevmez evlilik yil dönümünde şaşırttı beni çiçekler çikolata sok olmuş tüm hic beklemiyordum
Senamm23 işte erkeklerin içindeki o romnatikliği ortaya çıkarmak gerekiyor😂
Bana göre en güzel hediye vaktini vermektir. 💫
Aylinnzz canım sevgi bundan anlaşılmazki sevmiyor diye kendini yiyip bitirme senin gözü içine baktığında gözleri guluyosa ordan anlamı seni seviyor biz ayrılmıştır ben köye gittim koye kadar pesim3 geldi mesala sevgili er gunu kutlanmiyo ama sevdigini biliyorum bazı erk3kler sevmez dogum gününü bile kutlamak istemez kendinin