Deleted4 Tuba_ benim eşim saz çalmayı seviyor. Güzel de çalıyor. Ona göre ses sistemli bi hediye almayı düşünüyorum. Arabanız varsa ona aksesuar, parfüm, gömlek,saat ya da bı kutu hazırlayıp içine bakım seti alabilirsin. Güzel bı notla beraber.☺️☺️
Kirmizisarap Tuba_ GS Store'dan sweatshirt aldım. Üzerinde amblemi olsun yeter ona mutlu olacağına eminim. Pazar gününe denk geliyor sokağa çıkma yasağı var. O konuda yapçak bir şey yok
Senamm23 Biz evliyim ne sevgililer günü dedi bana 😀😀😀😀 sevgilimiz biz dedi bende tamam kocacigim dedim ne denirki
Aylinnzz Senamm23 banada öyle dedi ne gerek var dedi üzüldüm ne bilim bence seven mutlu eder bence beni sevmiyor ☹️☹️
bisadekahve Senamm23 ay aynısını benim eşimde dedi biz sevgili miyiz sanki dedi ben de mutlu olsun istiyorum bişey almak istiyorum o öyle deyince de aman Kübra sen aldığınla kalacaksın adam kendini boşa aldı diyorum napsam bilemedim 😂
ayse_orhan Tuba_ Beğendiği gümüş yüzük vardı onu alıcam bende, evlide olsak sevgililer günü kutlanmalı mutlaka😂❤️
Senamm23 ayse_orhan çalışır büyük ihtimal eşim bende güzel bi süpriz yaparım 11 doğum günü eşimin onu bilene kutlamaya sevmez evlilik yil dönümünde şaşırttı beni çiçekler çikolata sok olmuş tüm hic beklemiyordum
Senamm23 Aylinnzz canım sevgi bundan anlaşılmazki sevmiyor diye kendini yiyip bitirme senin gözü içine baktığında gözleri guluyosa ordan anlamı seni seviyor biz ayrılmıştır ben köye gittim koye kadar pesim3 geldi mesala sevgili er gunu kutlanmiyo ama sevdigini biliyorum bazı erk3kler sevmez dogum gününü bile kutlamak istemez kendinin